Hat gyanús jel, hogy rajtad van a rontás

6 gyanús jelet mondok, ami arra utalhat, hogy a rontás valamely formája utolért. Nem fontos ebben hinned. Elég, ha józanul, a veled történő tényeket gondolod át!

1. Nem csak szerelmi kötés létezik!
A kötés lényege, hogy valamilyen dologhoz, tárgyhoz, személyhez akkor is kötődsz, ha már nincsen vele karmikus adósságod vagy feladatod. Ez újabb karmákat, új törleszteni való sorsot generál, ami egy életút során nem kívánatos. Ezért a kötések ezen formáját jó megszüntetni. Ha olyan kötés van rajtad, ami már nincs a hasznodra azt fogod tapasztalni, hogy elakadsz. Olyan mintha egy láthatatlan kötél nem engedne. Egy csomó törekvésed kudarcba fullad, s láss csodát; – Azt tapasztalod, hogy a kilincs az ellenséged, folyton megfog.
A kedvenc szoknyád megakad egy szögben és ki is szakad.
A cipőd sarka beragad egy lyukba és nem enged haladni.
A nyakkendődet becsípi a fénymásoló … ugye nem kell sorolnom?
Ha ez egy nap akár többször is előfordul veled, akkor állj meg egy pillanatra és kezdd figyelni az eseményeket. Hogy van ez a te életedben? A rontáslevétel a kötések oldására is alkalmas.

2.  A mai második jel- figyelj rá, mert ha egy ideje gyakrabban fordul elő veled, hogy apró háztartási balesetek érnek, lehet, hogy átok van rajtad!
Miért? – Ha eddig képes voltál rendeltetésük szerint balesetek és hibák nélkül használni a tárgyaidat, de azok egyszer csak látszólag összeesküsznek ellened és a testi épségedet veszélyeztetik, arra utalhat, hogy van valaki, aki tudatosan, vagy akaratlanul a vesztedet szeretné, ártana neked.
Mi számít gyakorinak? – A te életviteled, tevékenységed szerint gyakoribb. Nem lehet számokat mondani, mert egy varrónő biztosan többször böki meg magát tűvel mint az, aki évente egy gombot varr fel – az számít gyakorinak, amire jelentősen felfigyelsz, vagyis ami SZEMET SZÚR! – ugye milyen szép a mi nyelvünk?

3. Valakinek lehet, hogy nem tetszik az út, amire léptél?
Vagy esetleg te tértél le a helyes ösvényről? Kezdj gyanakodni, hogyha a járművek, melyek a célba jutásodban segítenének, sorra mondják fel a szolgálatot. Sorozatosan rájár a rúd az autódra, rendre átszervezik a buszok – vonatok menetrendjét, mindig valami baja lesz a bringának, amivel jársz, stb…
Mondd, vannak neked irigyeid? Akik a sikereidre, elért eredményeidre, a párodra, a gyerekeidre, bármilyen neked meglévő dologra irigykednek? Lehet, hogy köztük van egy igazán ártó egyéniségű?

4. Magadra ismersz?
Az, aki amúgy rendes, precíz és alapos vagy, mostanában mégis kiesnek a dolgok a kezedből? Elvesznek a fontos dolgok? Igen, ez jel lehet arra, hogy valaki a vesztedet akarja.
Az átkok, rontó gondolatok közös vonása, hogy apró kicsi dolgokkal is jelen vannak az életünkben. Vegyük ezeket észre! Néha nem megy mélyebbre, megmarad ezen a bosszantó szinten. Máskor pedig egészen átszövi és tönkreteszi az életet, vagy annak egy fontos területét. Minél jobban elharapódzik, annál nehezebb szabadulni tőle.

5.  A PLETYKA egy nagyon kemény dolog.
Tudod miért? Mert a folyamatos ártó energiák fenntartásával táplálja, hizlalja a rontást. Ha egy olyan munkahelyen vagy, ahol egy komplex viperafészek van és mindenki pletykál mindenkire, vélhetően egy hatalmas átok-csapda közepében ülsz! Ebből megszabadulni egyáltalán nem könnyű. Ha úgy érzed, hogy a pletyka a legnagyobb ellenséged, akkor kezdj gyanakodni. A pletykálkodás annak a tünete, hogy valaki tönkre szeretné tenni a hírnevedet.

6.  A párkapcsolat nem makramé!
A szerelmi kötés egyfajta börtönt teremt, melyből a legjobb mielőbb szabadulni! Akkor, ha úgy érzed, hogy a párkapcsolatodban kihasználnak, ha méltatlan helyzetben vagy, ha nem akar beteljesülni a szerelmed, a a párod folyton hűtlen, vagy féltékenykedő, akkor ez bizony gyanús lehet…
A LEGGYAKORIBB mágia, mert egy csomóan elrontott, “csináld magad” mágiákkal kísérleteznek, ami igen veszélyes. Nagy hozzáértés kell hogy ezeket le lehessen pucolni valakiről!
Figyelj fel rá, hogy ha párkapcsolatodban folyamatosan kudarcok vannak, lehet, hogy van rajtad valamilyen ártó hatás.

betöltés...