A testével védte menyasszonyát, három golyót kapott a hátába a tunéziai merényletben ez a férfi

A pénteki tunéziai terrortámadás során egy brit férfi hátába három golyó fúródott, mert testével menyasszonyát védte.

Az Iszlám Állam nevében elkövetett Sousse-i merényletben legtöbben brit és német állampolgárok vesztették életüket, miközben a csodaszép tengerparton töltötték pihenő szabadságukat. A halálos áldozatok száma a hivatalos források szerint eléri a 38-at.

A mérnökként dolgozó, harmincéves Matthew James a támadás során golyót kapott az egyik vállába, a hátába és a derekában, miközben a parton napozott a barátnőjével, Sarah Wilson-al.

– Az életét kockáztatta értem, és golyót kapott, mikor a testével védett engem – mondta a The Telegraph-nak a 26 éves Sarah.

– Mindenhol véres volt, de azt mondta meneküljek, és szeret, és a gyerekeket is, ezt adjam át nekik – mesélte tovább a mennyasszony, aki megfogadta szerelme tanácsát, és elmenekült a helyszínről, miközben a terrorista még folyamatosan lövöldözött.

A nő állítása szerint a parton hirtelen teljes káosz alakult ki, mindenki sikoltozott, üvöltözött a gépfegyverek ropogása közben.

– Annyira boldog vagyok, hogy Matthew életben maradt – mondta Sarah. A férfit szívrohammal korházba szállították, és sikerült megmenteni az életét. Az események annyira gyorsan történtek, hogy az ara fel sem tudta fogni, hogy mi történik, de a terrorista fekete alakja örökre bevésődött az emlékezetébe.

betöltés...