Amikor testvérével felült a repülőre, fogalma sem volt róla, hogy ez az út örökre megváltoztatja az életét

Egy belga buszsofőr, Alexander, gondolt egy merészet, és szokatlan módon kérte meg barátnője kezét. Ettől a lánykéréstől, a hideg is kirázott, ugyanis nem csak a lánykérés történt meg, hanem rögtön az igen kimondása után meg is történt az esküvő. A dolog különlegességét pedig az is fokozta, hogy mindez egy repülő fedélzetén történt, 3000 láb magasságban.

Manapság egyre extrémebb lánykérésekről hallhatunk, de ilyennel még eddig nem találkoztunk. Marieke, egy nap azt az ajánlatot kapta, hogy menjen el testvérével egy wellness nyaralásra, amit “véletlenül” nyertek.

A lány örült annak, hogy végre ki tudnak kapcsolódni. Nem sejtette, hogy milyen szervezkedés zajlik a háta mögött. Titokban a lány és barátja, Alexander rokonai mind jegyet váltottak arra a repülőre, ami épp a csajos hétvégére indult. Felszállás után Alexander utaskísérőnek öltözve, éppen kiszolgálta a vendégeket, amikor egy nagy virágcsokorral állt meg Marienke előtt, hogy megkérje a kezét.

A lány nagyon meglepődött, de az igazi sokk akkor következett, amikor megtudta, hogy sminkes, menyasszonyi ruha, fodrász áll a rendelkezésére. Tájékoztatták, hogy mindenki abban fog segíteni neki, hogy minél hamarabb elkészüljön, hiszen mindjárt kezdődik a szertartás. A lány alig kapott levegőt az izgalomtól, és a boldogságtól. Amikor meglátta, hogy rokonai és barátai is mind ott ülnek a repülőn, szinte elájult a boldogságtól.

betöltés...