Érintsd meg a szájpadlásod a nyelveddel pár percig, és nézd meg mi fog történni! Elképesztő a hatása!

Néha egy kis dolog is elegendő ahhoz, hogy tegyünk egy lépést egészségünk érdekében. A mi életünk, a mi felelősségünk, cselekedjünk annak érdekében, hogy teljesebb életet élhessünk.

A sok zöldség, és gyümölcs, a minél több víz fogyasztása mindenki számára kötelező lenne. Ugye nem is olyan nagy dolgok ezek? Minden nap tegyünk egy kicsivel többet egészségünkért!

Nagyon fontos az is, hogy eleget aludjunk. Ha álmatlanul forgolódunk éjszaka, és másnap erőtlenül, és feszülten ébredünk, az hosszútávon hatással van az egészségi állapotunkra is.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy nyugodtan, és zavartalanul aludjunk?

Sokan alkoholhoz, nyugtatókhoz folyamodnak, különböző teákat vagy meleg tejet isznak, de mégis nyugtalanul alszanak. Ha valakinek alvásproblémái vannak, érdemes kipróbálnia az alábbi trükköt. Ez a módszer akkor is segítségünkre lehet, ha túl meleg van a lakásban, és emiatt nem tudunk aludni.

Mindössze annyit kell tenni, hogy a hátunkra fekszünk, és megérintjük a nyelvünkkel a szájpadlásunk. Nyomjuk enyhén, és maradjuk ebben a pozícióban 15 percen keresztül. A szánk közben legyen nyitva, és lélegezzünk mélyeket. Közben próbáljunk megnyugodni, és nem gondolni semmire. Néhány perc múlva érezni fogjuk, hogy a testünk ellazul, a szívünk sem dobog olyan hevesen, és elálmosodunk.

A praktikát bármilyen életkorban alkalmazhatjuk, hiszen semmilyen mellékhatással nem rendelkezik.

betöltés...