Megőrült? – Angelina Jolie érthetetlen dolgot tett a nyílt utcán

Kezdünk tényleg aggódni.

Állandó stressz

Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-ban jelentették be, hogy külön utakon folytatják. A két sztár között azóta állandó pereskedés van, hol a gyerekek miatt, hol szimplán próbálja besározni egymást az exházaspár. Leginkább Jolie-ra jellemző ez a viselkedés, a színésznő egyszerűen hajthatatlan, hol az FBI-t ugrasztja Brad-re, hol bizalmas dokumentumokat hoz a nyilvánosságra.

Bár Pitt általában nem nyilatkozik a házasságukról, mostanában kezd betelni nála a pohár, és pár napja már elárulta mit gondol volt feleségéről. Angelina viselkedése azonban egyre aggasztóbb, nemrég olyan fotók járták be róla a világot, amelyeken csont sovány, de a legutóbbi megjelenése előtt már tényleg értetlenül állunk.

Brad Pitts fruktan för Angelina Jolies nya utspel! Länk i bion👆🏻#bradpitt #angelinajolie #brangelina #hollywood #stoppapressarna

Stoppa Pressarna (@stoppapressarna) által megosztott bejegyzés,

Lencsevégre kapták

A hollywoodi sztárt pár éve még az egyik legstílusosabb, legelegánsabb és legszebb nőnek tartották a világon, de úgy tűnik mostanra már csak árnyéka egykori önmagának. Angelinát Los Angeles utcáin bolyongva kapták lencsevégre, és nagyon úgy tűnik, hogy valamit próbál elrejteni, az öltözöke ugyanis nagyon nem stimmelt…

Így nézett ki

A színésznő mintha rossz kontinensre tévedt volna, 30 fokban hosszú fekete gyapjúkabátban és hosszú fekete nadrágban sétálgatott. Le merjük fogadni, hogy a kabát alatt még egy hosszú ujjú felső is volt rajta. A színésznő vagy el szeretne rejteni valamit vagy tényleg aggódhatunk érte.

Szigetvári Máté (@szigetvarimate89) által megosztott bejegyzés,

betöltés...