6 dolog, amit minden nő csinál, de soha nem vallana be magáról

Mindenkinek vannak fura szokásai, de talán a nőknek kicsit több ilyen van, mint a férfiaknak. Nézzük, mely az a hat dolog, amit a nők soha senkinek nem árulnának el, pedig mindannyian csinálják.

1. Ugyan azt a melltartót viselik napokig
Ugyan soha nem vallanák be, a lányok egy melltartót akár 3-4 napig is viselnek mosás nélkül. Annyira nem hangzik furának, de ez is fehérnemű, ahogyan egy bugyi. Mi lenne ha azt sem cserélnék?

2. A 360 fokos ellenőrzés

Ugye megvan, amikor a lányok állnak a tükör előtt és furcsa módon kifordítgatják a testüket. Ha egyedül vannak akár órákig képesek méregetni magukat a tükörben különféle testhelyzeteket felvéve.

3. A tampon és intimbetét rejtegetés művészei
El sem tudod képzelni, mennyi helyre képesek eldugni a nők az intim higiéniai termékeket. A melltartóba, farzsebbe, pénztárcába rejtett dolgokról gyakran saját maguk is megfeledkeznek.
4. Mindenkit lecsekkolnak
Nagyon sokszor megnéznek más lányokat és összehasonlítják velük magukat – ami gyakran féltékenységhez vezethet.
5. Üres mosdó keresése

Nem hiába áll sokszor olyan nagy sor a nyilvános női mosdók előtt. A nők nem szeretik, ha mások is hallhatják, ahogy épp a dolgukat végzik az egyik fülkében, így gyakran inkább megvárják odabent, míg teljesen kiürül a helység.

6. Azok a fránya cipők
Sokszor ugyan nem vesszük észre, de a nők elviselhetetlen fájdalmat érezhetnek, amikor egy rosszul választott cipő feltöri a sarkukat. Beszélni senki nem szeret róla, csak hisztisek egész nap…
betöltés...