Horoszkóp: A hónap, amelyben születtél elárulja sorsfeladatod!

Mindannyian hallottunk már arról, hogy születési dátumunk alapján nagyon sok minden kiolvasható életünkből. Megtudhatjuk többek közt azt is, hogy milyen sorsfeladattal jöttünk a világra. Az, hogy melyik hónapban születtünk, sok mindent elárul rólunk.

Január

– azok az emberek, akik januárban születtek általában nagyon keményen dolgoznak azért, hogy elérjék a kitűzött céljaikat. Mindig megmondják a véleményüket, makacsok, és nem jönnek ki jól azokkal, akik meg szeretnék mondani nekik, hogy mit kell csinálniuk. Kitartóak, éppen ezért nagyon jó vezető lehet belőlük. Kevés barátjuk van, de azok igazi barátok.

Február

– a februári emberek nagyon kreatívak, és hamar feltalálják magukat a gyakorlati munkákban. Szeretik a szellemi kihívásokat, a nagy beszélgetéseket, elmélet fejtegetéseket. Ki nem állhatják a társadalom által megszabott merev korlátokat. Szeretnek utazni, kirándulni, kalandozni. Szuper barátaik vannak, de szüleikkel is jó kapcsolatban állnak.

Március

– kreatívak, és élénk fantáziával rendelkeznek, de nem szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból. Egy saját maguk által kreált világban élnek. Művészetek segítségével fejezik ki legjobban gondolataikat, és érzéseiket. Nagyon kevés embernek tárják fel szívüket, de azokkal jól megértik egymást.

Április

– minden percben kiemelt szeretetre és figyelemre vágynak. Kalandosak, érzékeny lelkűek, és igaz barátok. Minden lépésüket jól megtervezik, annak érdekében, hogy elérjék azt, amit igazán szeretnének. Nyugodt, békés környezetben élnek, és igyekeznek távol tartani maguktól a zajos, harsány embereket.

Május

– eléggé szeszélyesek, egyik pillanatról a másikra könnyedén változhat a véleményük. Nem félnek attól, hogy kifejezzék a véleményüket, szeretnek beszélni, és hangot is adnak minden gondolatuknak. Félnek a magánytól, ezért minél aktívabban részt vesznek mindig a társadalmi életben. Elég hamar unatkozni kezdenek, ennek elkerülése érdekében mindig keresik az új kalandokat.

Június

– nagyon érzékeny emberek, és mások érzéseire is igazán tekintettel vannak. Különleges alkotóképességgel rendelkeznek, jövőbeli terveiket mindig nagyon pontosan eltervezik. Érzéseiket nem mindig tudják megfelelően kifejezni, de ha eljön az életükbe a nagy ő, akkor odaadó rajongással szeretik.

Augusztus

– tipikus vezetők azok, akik augusztusban születtek. Attól sem riadnak vissza, hogy ötleteiket, véleményüket ráerőltessék a többiekre. A parancsolgató, határozott külső, odaadó, szerető és nagy szívet takar. Kritikusak, gondosan kielemeznek minden lépést, mielőtt cselekednének, éppen ezért szakmailag nagyon jók. Nagyon nehezen tudják kifejezni érzéseiket, de ezért nem kell neheztelni rájuk.

Szeptember

– nagyon nagy elvárásaik vannak, ezért gyakran csalódnak az emberekben. Ha valaki hibázik, vagy rosszat követ el ellenük, azzal nagyon könyörtelenül tudnak bánni. Maximalisták, mindent megtesznek annak érdekében, hogy elérjék, amit szeretnének. Romantikusak, érzékiek, és kreatívok.

Október

– azok, akik októberben születtek egyensúlyra, és stabilitásra vágynak, ennek érdekében pedig megpróbálják a lehető legpozitívabban szemlélni a világot. Kerülik a nehéz, negatív, visszahúzó embereket. Aktív társadalmi életet élnek, kitartanak barátaik mellett.

November

– nagyon titokzatosak, legtöbbször leplezik valódi érzéseiket. Nem szeretik, ha valaki megmondja nekik, hogy mit kell tenniük. Bátrak, makacsul és felemelt fejjel haladnak céljaik felé, vállalva minden következményt.

December

– őszinték, és nagylelkűek, azonban büszkeségük néha túlságosan nehéz természetűvé teszi őket. Állandó mozgásban vannak, nem bírnak ki túl sok időt egyedül lenni.

betöltés...