Fotót készített haldokló lányáról, nem semmi, mit látott meg a háttérben

Az egész internetet lázba hozta a felvétel.

Egy utolsó közös fotót készítettek

Amy mindössze 19 éves volt, amikor a rák egy ritka fajtájával, a fibrolamellar hepatocellular carcinomával diagnosztizálták. A lány – hasában a teniszlabda nagyságú tumorokkal – számtalan kemoterápián átesett, a halálos kór mégsem akart eltűnni a szervezetéből.

Tavaly szeptemberben már nagyon rossz állapotban volt, de nem adta fel a küzdelmet. Az egyik kemoterápiás kezelése előtt döntötték el az édesanyjával, Sarah-val, hogy készítenek egy közös fotót – tudták, talán ez az utolsó esélyük, hogy megcsinálják a képet.

Amikor azonban később megnézték a felvételt, elakadt a szavuk, írja a theearthchild.co.za.

Őrangyalt fotózhattak?

Amy válla fölött egy jól látható fénycsóva csillog, ami – ha alaposabban megnézzük -, egy angyal alakját adja ki. „Ez az én őrangyalom” – mondta Amy, amiben édesanyja is egyetértett vele.

Szerinte ez a földöntúli entitás vigyázott a kislányára az utolsó napjain. A fotót természetesen feltette a világhálóra is, ahol azonnal hihetetlenül népszerű lett: rengetegen megosztották és számtalan komment is érkezett hozzá.

Amy három héttel azután halt meg, hogy a közös fotó elkészült. Az édesanyja szerint az utolsó pillanatig küzdött, kitartását példaértékűnek írta le: „Hatalmas erő lakozott benne, nem az a típus volt, aki leül a sarokba és sír, inkább harcolt, amíg csak tudott.”

Sarah azt mondja, mindig boldogság és nyugalom tölti el, ha a varázslatos képre néz. „Arra gondolok, hogy Amy nem volt egyedül, amikor végül el kellett mennie. Valaki támogatta, valaki vigyázott rá. Többek között ez is segít elviselni a hiányát és feldolgozni a halálát.”

betöltés...