Végstádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak a 26 éves férfinál, így gyógyította meg magát

Az amerikai Chris Warknál 2003-ban diagnosztizáltak végstádiumú vastagbélrákot, és orvosai 9-12 hónapot jósoltak neki. Az akkor 26 éves férfit megműtöttek, ám visszautasította a kemoterápiát, és étrendbeli változtatásokat foganatosított, valamint természetes terápiákhoz fordult, 2014-re pedig sikerült legyőznie a rákot.

A férfi szerint felesleges ilyen kezelésnek kitenni a szervezetet, hisz a kemoterápia számos mellékhatással jár. Chris időközben egy ismeretlen alaszkai férfitől egy könyvet kapott emailben, aminek a következő volt a címe: Isten útja a teljes egészségig. Chris úgy érezte a könyv a válasz az imáira, elolvasta és ezután változtatott gyökeresen addigi életmódján.

Tíz évvel a történtek után a férfi úgy véli, a rák nem egyéb, mint a test rendkívüli igyekezete az élet megmentésére. Chris mindennap megevett egy óriási adag salátát, amiben olyan zöldségek voltak, amik felveszik a harcot a rákkal: brokkoli, spenót, vörös káposzta, hagyma, fokhagyma, kurkuma, oregánó, cayenne bors, karfiol és almaecet. Az étrendbeli változtatásokon túl fokozatosan megszabadult minden mesterséges összetevőket tartalmazó élelemtől.

A férfi szerint nagy nehézségbe ütközik a környezetünkben mindenhol megtalálható toxikus anyagoktól való teljes mentesség, hisz 80 ezernél is több, ember által alkotott kemikália van, amelyektől nehéz megszabadulni. Ezért fontos, hogy naponta friss tápanyagokkal lássuk el a szervezetünket, hogy az méregteleníteni tudjon, és hozzájáruljon az egészséges immunrendszer megőrzéséhez. Chris hangsúlyozta: ugyanennyire fontos a lakásunk tisztán tartása is, ezért teljesen lemondott a vegyi eredetű tisztítószerekről.

betöltés...