Egy új kutatás kimutatja: bizarr oka van annak amiért az 52 év feletti nőknek nem kellene farmert venniük

Szinte mindenki szeret vásárolni, néha egy jó pulóvert veszünk, másik alkalommal egy szép ruhát. Van aki nagyon szereti a farmerokat és abból vásárol sokat.

A Daily Mail jelentése szerint azonban ha elmúltál 52 éves, akkor elfelejtheted a farmer vásárlását. S ennek oka igen bizarr.

Szinte mindenkinek van otthon legalább egy farmernadrágja. Rengeteg modell létezik, szinte meg sem tudjuk számolni. A színek is különbözőek, van fehér, kék, fekete és még nem is beszéltünk a divatszínekről. A farmer anyag rendkívül jól használható kabátok készítésére is.

De ha már elmúltál 52 éves akkor elfelejtheted a farmert. Ezt mutatja ki a CollectPlus egyik kutatása, írta a Daily Mail

A kutatás azt vizsgálta, pontosan mennyi időbe telik, míg egy hölgy megvásárolja a farmernadrágot. A kutatás azt mutatta ki, hogy erre teljes nyolc nap kell egy hölgynek. Ez kétszer annyi, mint amennyi időt erre egy férfi áldoz. A felmérésben 2000 angol hölgy vett részt.

A felmérésből az is kiderült, hogy a vásárolók hat százalékának ez olyan frusztrációt okozott, hogy még sírni is kezdtek emiatt.

A CollectPlus által készített kutatás azt írja, hogy az 52 év feletti hölgyeknek nem kellene farmer nadrágot vásárolni az általa okozott frusztráció elkerülése végett.

A kutatásban részt vevők 40 százaléka azt mondat, hogy van otthon egy farmerjük amit eltettek, mert már nem tudják hordani de majd remélik, hogy idővel ismét fel tudják venni azt.

Természetesen ezt a kutatást mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné és azt vásárol, amit akar.

Neked van egy jó történeted a farmer vásárlással kapcsolatban?

betöltés...