10 érv a melegházasság ellen

Egész Amerikában legális lett a melegházasság, és meg is van róla a véleményünk: ritkán csinálunk ilyet, de most egyben utánközöljük ezt a remek listát, amit a Labrisz oldalán találtunk.

1. A melegség nem természetes. Egy igazi magyar visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondicionálás.

2. A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas emberek társaságában magasabbak leszünk.

3.  A melegházasság legalizálása ajtót nyit majd mindenféle őrült viselkedés előtt. Az emberek még a házikedvenceikkel is össze akarnak majd házasodni, mert egy kutya emberi jogokkal rendelkezik, és alá tudja írni a házassági szerződést.

4.  A hetero házasság régóta létezik, és egyáltalán nem változott azóta; a nő még mindig tulajdon, a feketék nem házasodhatnak fehérrel, és a válás törvénytelen.

5.  Ha a melegházasság megengedett lenne, az a hetero házasság jelentőségét csökkentené; Britney Spears 55 órás, “csak buliból” köttetett házasságának szentsége romba dőlne.

6.  A hetero házasság indokolt, mert gyermekek születnek belőle. A meleg, vagy terméketlen pároknak, és az öregeknek nem szabadna házosodniuk, mert az árvaházaink még nincsenek tele, és a világnak több gyerekre van szüksége.

7.  Nyilvánvalóan a meleg szülők gyereke is meleg lesz, ahogyan a hetero szülők csak hetero gyereket nevelnek.

8.  A melegházasságot nem támogatják a vallások. A miénkhez hasonló teokráciában egyetlen vallás értékrendje követendő az egész országban. Ezért van csak egyetlen vallás Amerikában.

9.  Egy gyerek sikeres felneveléséhez szükség van egy férfi és egy női szerepmodellre. Társadalmunk ezért kifejezetten tiltja az egyedülálló szülőknek a gyereknevelést.

10.  A melegházasság a társadalom alapját változtatja meg; soha nem tudnánk új szociális normákhoz alkalmazkodni. Ugyanígy nem alkalmazkodtunk az autókhoz, a szolgáltatási szektorhoz a gazdaságban, vagy a hosszabb élettartamhoz.

betöltés...