Fogyjunk és egyben javítsunk a testtartásunkon is! Feküdjünk naponta háromszor 5 percet a képen látható pozícióban!

A szépség, a tökéletes test mindig is foglalkoztatta az emberiséget, a nagy művészek, festők, szobrászok, írók ihletet merítettek egy szempárból, egy testrészből. A tökéletes alak, legyen szó nőkről, vagy akár férfiakról, mindig az érdeklődés középpontjában lesz.

A legnagyobb gondot a súlyfölösleg okozza, ma már a telt idomok nem elfogadottak, az emberek olykor kegyetlenek tudnak lenni a kövérebb társaikkal szemben, a gyerekek még inkább, ők kertelés nélkül a másik szemébe mondják a véleményüket.

Tíz évvel ezelőtt egy japán orvos, bizonyos Fukutsudzi egy olyan módot fejlesztett ki, amely gyors fogyást eredményezett a hölgy pácienseinél. A legjobb dolog ebben az volt, hogy nem kellett fogyókúrázni, és erőltető gyakorlatokat sem kellett végezni. Éppen emiatt nagyon gazdaságos volt a praktika, nem volt szükség pénzre.

Könyv is született erről a módszerről, az ázsiai országokban már hatmillió példányt nyomtattak ki.

Az orvos állítása szerint semmilyen speciális eszközre nincs szükség ahhoz, hogy gyorsan leolvadjanak a kilók. Dr. Fukutsudzi rájött arra, hogy a medence és a bordák alatti csontok diszharmóniája miatt alakul ki a hasi- és derékrészre a zsírpárna. Ezért kifejlesztette az úgynevezett törölköződiétát. Ennek a lényege, hogy egy törülközött jó szorosan fel kell tekerni, majd egy szalaggal át kell kötni, hogy rögzüljön.

Ezután feküdjünk hanyatt, rakjuk a derekunk alá a törölközőt, és vegyük fel az ábrán látható testpozíciót. A tenyerünket feszítsünk neki a padlónak, a lábfejeket pedig szorítsuk le. Ez nem fog könnyen menni, vagyis elsőre nem biztos, hogy sikerülni fog 5 percet ebben a kényelmetlen pozícióban maradni. Azonban ha naponta háromszor képesek leszünk kibírni így 5 percet, a hasi zsírpárnáktól gyors idő alatt megszabadulhatunk.

Az első 5 nap után volt, akinek már 2 cm-el kisebb lett a derékbősége.

betöltés...