Ezek a nők legnagyobb rémálmai, főleg a harmadik!

Nyolc dolog, amit a nők ki nem állhatnak. A férfiak el sem tudják képzelni ezeket a fájdalmas élethelyzeteket, amikkel a nőknek nap mint nap szembesülniük kell.

1. Amikor elfogy a tamponod

Szóval a minden hónapban felbukkanó kis barátod egy pár nappal korábban érkezett meg. Persze te elfelejtettél feltankolni tamponból az előző alkalom óta. Ha szerencséd van, egy irgalmas szamaritánus megsegít téged.

2. Amikor melegítőben vagy, és pont összefutsz a sráccal, akibe belezúgtál.

Általában rengeteget teszel azért, hogy tökéletes legyen a megjelenésed. Egyszer hagyod el a házat játszóruhában, és na kivel futsz össze?? Bizony, a sráccal akit régóta kinéztél magadnak.

3. Amikor kiömlik az alapozód a neszeszeredben.

Te csak egy szájfényért nyúltál be, de amikor kihúzod a kezed a piperetáskádból, azt bézs színű katasztrófa borítja. Kiömlött az alapozó, és úgy érzed egy percre, hogy az egész életed kisiklott.

4. Amikor elsüllyed a cipőd sarka

Az egy dolog, hogy kényelmetlenebb mint a lapos sarkú cipők, a szépségért meg kell szenvedni. De ha letérünk a szilárd talajról, ott kezdődnek a gondok. Elsüppedő cipőben bohóckodni sosem cuki.

5. Amikor leejted a púdert.

A szíved ugyanúgy darabokra törik, mint féltve őrzött sminkkelléked.

6. Erdőben (vagy bármilyen nyilvános helyen) pisilni

Koszos, bárki megláthat, és minden büszkeségedet félre kell dobnod e kínos fél perc erejéig. Még rosszabb a helyzet, ha senkinél sincs zsepi. A férfiaknak persze ez is sokkal könnyebb.

7. Amikor elvárják, hogy lakomát csapj, anélkül hogy meghíznál.

Minden fiú olyan lányt akar magának, aki saláta helyett inkább hamburgert kér az étteremben. De persze azt is szeretnék, hogy ne legyen rajtad felesleg. Srácok, a kettő együtt nem megy!

8. Amikor nem tudod, hogy bevetted-e a napi tablettát.

Egyetlen dolog van, ami rosszabb annál, hogy elfelejted bevenni a gyógyszert: amikor fogalmad sincs, hogy bevetted-e már az aznapi adagot. Az az igazi terror.

betöltés...