Miután lefogyott 65 kg-ot, a barátja elhagyta. Miért? Irreális!

Akár hiszed, akár nem, a fenti képeken egy és ugyanaz a lány látható 68 kg fogyás előtt és után. A 28 éves Christina Carter, 2 évvel ezelőtt még egy szerencsétlennek érezte magát. Havonta mintegy 2000 dollárt költött kajára, aminek az lett az eredménye, hogy meghízott 124 kg-ra.

A változtatáshoz a lökést a gyomor műtéte hozta meg, amellyel 20 kilót fogyott, majd azon a szinten megrekedt. Szóval Carter a jól bevált, régimódi edzéstervhez fordult, hogy lefogyjon további 45 kg-ot. Miután a hasán maradt felesleges bőrt plasztikáztatta, azt gondolta, hogy lezárhatja a sikertörténetét, de nem egészen azt kapta, amire számított.

Ugyanis Carter barátja jobban szerette őt túlsúlyosan. A lány elmondta, hogy a párjában egyre inkább nőtt a féltékenység, ahogy folyamatosan fogyott, ezért Christina véget vetett a kapcsolatnak és addig fogyott, míg teljesen el nem tűntek róla a plusz kilók.

Bizonyára ez volt a legjobb döntés. Boldogabb, egészségesebb és megszabadult egy olyan embertől, aki ezeket mind nem akarta. Elképesztő átalakuláson ment át ez a lány. És hála az egészséges szokásainak többé soha nem fogja kinyújtani a kék-fehér bikinijét.

betöltés...