A kislányuk haldoklik – ekkor a kutyák olyat tesznek, melytől az egész családnak eláll a szava

Ez egy tragikus de megható történet is egyben egy kisbabáról, akinek agyvérzése volt és azóta két kutya el nem mozdult mellőle. nagyon különleges kapcsolat volt közöttük.

Gyakran mondják azt a kutyákról, hogy értik az emberek érzéseit és ha elolvassa ezt a történetet, akkor ez valóban így is van. Ezt gyakran a kutyák hatodik érzékének hívják. Mary és John Hall két kutyájának biztos hogy volt hatodik érzéke.

A pár legrosszabb rémálma vált valóra, amikor a kis öt hónapos kislányuknak, Nórának, agyvérzése volt.

Ez természetesen rettenetes hír, de az orvosoknak volt sajnos még ennél is rosszabb híre, mely teljesen a feje tetejére állította a szülők életét. A kislány nem volt olyan erős, hogy kiheverje az agyvérzést és már csak néhány hete maradt hátra.

A szülők egyszerűen nem tudták felfogni mi történt, de volt még két másik családtag is akik szintén nem értették az egészet. A két kutyájuk, Grumpie és Gracie azonnal tudták, hogy valami nincs rendben. Nem is mozdultak el Nora mellől egy percre sem.

Mintha a kutyák tudták volna, hogy valami történt. A kislány mindig vidám volt és mozgékony, az agyvérzés után más volt. Mivel a kutyák Norát már születése óta ismerték,  tudták, hogy valami nincs vele rendben. Egy percre sem vették le róla a szemüket.

Sajnos időközben Nora elhunyt de biztos hogy nem fogják őt elfelejteni, mindenkire nagy hatással volt rövid élete alatt. Noráról és a két kutyáról szól az alábbi film.

betöltés...