Minden nő rémálma, amit anyósa tett a menyasszonnyal az esküvője napján

Hogy merte ezt meglépni?

Pokoli anyós

Emlékszel még az Anyád napja című filmre? A végén Jennifer Lopez és Jane Fonda hatalmasat vitáznak, az egész pedig abból indul, hogy az anyós jelölt (Fonda) totál fehér ruhát akart viselni a leendő menye (Lopez) esküvőjén. Nos, egy menyasszony ezt a szituációt a való életben is átélte, és nem volt túl boldog. Általában az az íratlan szabály, hogy a nagy napon az arán kívül senki nem jelenhet meg fehérben (vagy annak törtebb árnyalataiban) – legalábbis így illik. Egy fiatal nő azonban kifakadt a Redditen, ugyanis a vőlegénye édesanyja megrendelt magának egy fehér ruhát az esküvőjükre, és bizony fel is vette az egyébként nem épp visszafogott, extravagáns darabot.

Elrontott esküvő

“Direkt megkérdezte előtte, hogy szerintem mi állna jól neki. Javasoltam néhány színt – például sötétkéket, kellemes zöldet vagy szürkét, ami illik hozzá és egy kicsit konzervatívabb. Ehhez képest vásárolt egy fehér ruhát arany csillámokkal, hogy mindenki őt nézze a tömegben. Gratulálok” – fejtette ki szomorúan és feldúltan a menyasszony. Hozzátette, majdnem elájult, amikor meglátta a göncben leendő anyósát.

“Az én ruhám sokkal egyszerűbb volt, sima szatén, szimpla szabású. Tudom, hogy az anyósom sokat költött az övére, ezért nyilván amellett, hogy óvatosan megjegyeztem neki, hogyan érzek és mi a véleményem, nem küldtem el átöltözni, de nem voltam boldog túlságosan. Abban a pillanatban úgy éreztem, tönkretette az esküvőmet. Szerintetek túlreagálom?” – kérdezte a fiatal nő a Redditen.

Reakciók

“Egyáltalán nem reagálod túl. Elmondtad neki, mi a javaslatod és mit szeretnél, ő pedig a totál ellenkezőjét cselekedte” – állt ki egy Reddit-felhasználó a menyasszony mellett. “Én a helyedben tuti lerángattam volna róla a ruhát. Mit képzelt? Ez a te esküvőd volt” – fakadt ki egy másik kommentelő. “Remélem, legalább a közös esküvői fotókon nincs rajta az a némber” – tette hozzá egy harmadik hozzászóló. Mindenki igazat adott a fiatal nőnek, aki szerintük teljesen jogosan borult ki a történteken.

betöltés...