Félholtan találtak rá a kutyára. 6 hónap SZERETET teljesen átváltoztatta az ebet!

Kóbor kutyát látni igencsak szívszorító látvány, hiszen tudjuk, hogy az állat már semmit nem tehet az életéért. Nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy életben maradjon és táplálékhoz jusson a szerencsétlen eb.

Az indiai Animal Aid Unlimited állatvédő szervezet önkéntesei egy utcára kidobott kutyakölyköt fogtak be. A szegény kis jószágot a menhelyre szállították, és ezzel elkezdődött számára egy új élet. A kutyus életében ekkor érezhette először, hogy valaki törődik és foglalkozik vele.

A beteg és lesoványodott állatot élet-halál között találták meg. Az egész testét beborította a rüh okozta sebesedés, és nagyon le volt soványodva. A menhelyre érve gyorsan elsősegélyben részesítették, és elkezdődött a kezelése, hogy minél hamarabb megerősödjön.

A kutya számára talán mégis az emberek feltétel nélküli szeretete, a simogatás és a törődés jelenetette a legnagyobb boldogságot.

Alig másfél hónap alatt a kutyus felerősödött, kedves, barátságos és makk egészséges lett. Nézd meg a videót, néha a szeretet csodákra képes!

betöltés...