Az Elf fülűnek csúfolt kisfiút plasztikai sebészhez vitték szülei. Nézd meg, hogyan néz ki a műtét után!

Gyerekként nem lehet könnyű feldolgozni az osztálytársak állandó csúfolkodását. Ennek következtében súlyos lelki sérülések alakulhatnak ki, melyeket akár egész felnőtt korában is magával hurcolhat az ember.

Gage Berger, a tündéri kedves, szófogadó, és figyelmes kisfiú minden nap szenvedett az iskolában, hiszen osztálytársai folyton csak a fülei miatt piszkálták. Gage, az átlagosnál is egy kissé elállóbb fülekkel született. Első ránézésre valóban kissé furák voltak a manószerű fülek, de a helyzet korántsem volt tragikus.

Azonban ezt a kis testi rendellenességet felhasználva, a gyerek osztálytársai minden nap gúnyt űztek belőle. Szegény Gage kikészülve ment haza az iskolából, sőt, már ott tartott, hogy nem volt kedve emberek közé menni. Gage szülei féltek attól, hogy ezek az ártatlannak tűnő csínytevések teljesen lerombolják a gyerek önbizalmát, ezért úgy döntöttek, hogy kikérik egy plasztikai sebész véleményét.

A probléma orvoslása érdekében Gage egy már-már rutinműtétnek számító beavatkozáson esett át. Amennyi támadás érte Gage-et annak idején az elálló fülei miatt, legalább annyi negatív kritikát kaptak a szülők azért, hogy plasztikai sebészhez vittek egy 7 éves gyereket. A külvilág sehogy se tudta feldolgozni, hogy miért kell egy ekkora gyereket ilyen beavatkozásoknak kitenni. Azonban a szülők, minden negatív kritika ellenére is úgy gondolták, hogy nagyon jó döntést hoztak. Gage, amióta felvarrták a füleit sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, szívesebben jár iskolába, és játszik a többi gyerekkel.

“Gage volt eddig az első kiskorú páciensem. A szülők azért fordultak hozzám, hogy kezdjek valamit a gyerek elálló füleivel, hiszen egyfolytában bántalmazás érte emiatt az iskolában. A gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni egymással, és, ha egyszer egy gúnynevet ragasztanak valakire, akkor az gyakran egész életében elkíséri az illetőt” – mondta dr. Steven Mobley, plasztikai sebész.

betöltés...