Az anya fiaival alszik – szörnyű felfedezést tesz mikor a gyerekek másnap reggel nem ébrednek fel

Vanessa Robinson egyedülálló édesanya. Két gyermeket nevel, a 8 éves Chase-t és a 6 éves Tylert. Amikor a fiúk este túlságosan nyugtalanok és nem tudnak aludni, gyakran ledől melléjük az ágyba, hogy megnyugtassa őket.

2010. május 30,-án reggel az ausztrál 37 éves édesanya felébredt reggel és olyan fájdalmat érzett, amit egyetlen anyának sem kellene éreznie. Nem tudta felébreszteni két gyermekét mert a fiúk semmire sem reagáltak.

“Rájuk nézte és azonnal tudtam, hogy valami baj van. “- mondta az anya a Mirror Online-nak.

Óriási volt a döbbenet de gyorsan felhívta a mentőket és a volt férjét is, hogy értesítse őt a helyzetről.

A gyerekeket bevitték a kórházba ahol kiderült, hogy szén-monoxid mérgezésben haltak meg.

“Nem is tudom mit mondtam Chasenek és Tylernek csak annyit tudok, sírtak mikor lefeküdtek aludni. Biztos a szén-dioxid miatt, elálmosodtunk és ők aztán már nem keltek fel soha”-mondta az anya.

A problémát egy gázradiátor okozta amely egész éjszaka szivárgott.

Vanessa is szén-monoxid mérgezést szenvedett de az ő esetében ez nem okozott halált. Viszont másfél hónapot töltött kórházban az eset után.

“A baleset után mindenfélét mondtak nekem az emberek, -“Még lehetnek gyermekeid.” “Próbálj meg megnyugodni.” “Ők most az Istennél vannak.” -mesélte az édesanya a Mirror-nak.

Ez a bátor anya most mindent megtesz azért, hogy felhívja a szülők figyelmét a szörnyű gázmérgezésre, mely világszerte rengeteg halálesetet okoz.

Ezzel a munkával kapcsolatban hozta létre a gyermekeiről elnevezett Fondation Chase and Tyler nevű alapítványt.

Ez a baleset minden otthonban előfordulhat, jobb, ha megtesszük a megfelelő óvintézkedést. Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy másoknak is felhívhassuk erre a figyelmét.

betöltés...