Torkig van vele – Amal ezért akar elválni George Clooney-tól

Úgy tűnik, Brangelina után egy újabb hollywoodi sztárpár kerülhet a süllyesztőbe.

Nem gondtalan az életük

George és Amal Clooney házasságát már csak egy hajszál tartja össze a New Idea szerint. Az amerikai hetilap úgy tudja, a pár negyedik esküvői évfordulóját egy romantikus randevú helyett külön-külön töltötte el több ezer kilométerre egymástól. Miközben Amal részt vett az ENSZ 73. ülésén New Yorkban, George Los Angelesben volt Cindy Crawford férjével, Rande Gerber üzletemberrel.

A külföldi sajtó már hónapok óta cikkezi, hogy a házaspár között nincs minden a legnagyobb rendben, amiért egyértelműen a színészt hibáztatják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#amalclooney#seduzione#femminilita#donna#womamstyle#lagattacenerentola#amore#forever#lacoppiapoubelladelmondo# icone#stylepuro#

Lisetta Notari (@lisanotari) által megosztott bejegyzés,

Külön utakon járnak

Miközben Amal egyre inkább megtalálja magát New Yorkban, George úgy tűnik, több időt tölt az ország másik felén Los Angelesben. Valójában a pár az elmúlt hónapokban összesen 75 napot töltött külön egymástól: Amal nem jelent meg a néhány nappal ezelőtt megtartott, hagyományos, jótékonysági halloweeni celebpartin sem, ahová férje mindig ellátogat.

Utoljára Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjén jelentek meg együtt nyilvánosan, ahol egy vendég szerint Clooney megállás nélkül ivott és nevetgélt a többi meghívottal, ellentétben Amallal, aki feszült és barátságtalan volt. Clooney-ék jó barátságot ápolnak a brit uralkodói családdal, éppen ezért volt meglepő, hogy a múlt hónapban nem vettek részt Eugénia hercegnő esküvőjén, annak ellenére, hogy George korábban az újdonsült férj, Jack Brooksbank főnöke volt.

Ez a gond közöttük

George Clooney-t többször választották a világ legszexisebb színészének, egyedülálló sármja miatt sokáig senki nem hitte, hogy valaha is megnősül. A páratlan szépségű és rendkívül intelligens ügyvéd, Amal azonban rabul ejtette a férfi szívét és házasságkötésük után nem sokkal megszülettek ikreik. A felhők felett azonban mégsem lépdelnek kéz a kézben, hiszen a gyerekek miatt fel kellett adniuk korábbi életüket, háttérbe szorult a karrier és a szórakozás. Ezt pedig mindketten nagyon nehezen élik meg.

Egy, a párhoz közeli forrás szerint a 40 éves Amal nem elégedett férje életmódjával. A 16 hónapos ikrek, Alexander és Ella érdekében az asszony kijárási tilalmat hozott létre, mert a színész állandóan felverte őket éjszaka, amikor hazaért egy-egy partiról.

“Nem akarja, hogy késő éjszaka beállítson a barátaival, de azt sem, hogy ő maga érkezzen haza ittasan és felébressze az ikreket. Éppen ezért lassan alig megy haza George és a hétköznapok nagy részét inkább hotelekben vagy barátainál tölti” – tette hozzá a bennfentes.

Nem meglepő, hogy mindezek tükrében a csalódott feleség már a válást fontolgatja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️George Clooney se presentó ayer en un evento como “el esposo de Amal” y morimos de amor ❤️ #amalclooney #Celebridades #georgeclooney

Esplendidas.es (@esplendidas.es) által megosztott bejegyzés,

betöltés...