10 leépült sztár, aki csúnyán elhagyta magát! Az ötödiktől teljesen lehidaltam

Hollywood és a sztárok élete koránt sem tökéletes és nem minden perc szól a csillogásról. A rengeteg pénz, amit keresnek, a hírnév, és a sajátos életmód miatt sok híresség vált árnyékává önmagának. Persze az is az önpusztításba kergeti a sztárokat, ha egyszer csak kikerül a rivaldafényből, és nem foglalkoztatják többé.

Tíz olyan hírességet mutatunk be, akiket te is ismersz, de ha elsétálnának melletted az utcán, már nem biztos, hogy felismernéd őket.

Nem irigyeljük a sztárokat. Elvárjuk tőlük, hogy tökéletesek legyenek, de ők is csak emberek. A hétköznapi emberrel is előfordul, hogy rossz időszaka van, és nem figyel oda annyira a külsejére. A hírességeknek ezekben az időkben sincs nyugtuk, életük minden pillanatát nyomon követik a lesifotósok.

Egyébként jellemző a sztárokra, hogy látványos meghízás után drasztikusan lefogynak, aztán újra visszahíznak. Kirstie Alley például felismerhetetlenné hízása után 45 kilótól szabadult meg 2011-ben, majd ismét felszaladt rá jó pár kiló. 2015-ben aztán ismét megszabadult több mint 20 kilótól. Nem irigyeljük őt sem…

A videó angol nyelvű, de a képek önmagukért beszélnek.

betöltés...