Hivatalos! Megvan Avicii halálának az oka!

Megrázó részletek.

Öngyilkosság – erre utalt Avicii családja abban a közleményben, amelyet a sztár halála után tett közzé. Most itt a hivatalos álláspont, megrázó részletekkel.

Április 20-án, pénteken találták holtan az Ománi Királyságban a 28 esztendős Tim Berglinget, vagy ahogyan az egész világ ismerte, Avicii-t. A lemezlovas halálhíre megrázta az egész világot, napokig mindenkit csak az érdekelt, mi történhetett pontosan. A legutolsó hírek szerint önkezűleg vethetett véget az életének, és ezt a családja is megerősítette egy beszédes közleményben. De akadt olyan rendőrségi szóvivő, aki egyenesen azt állította egy angol lapnak, drogot is találtak a helyszínen. Avicii az omán királyi család egyik tagjának vidéki birtokán hunyt el.

A legfrissebb hírek most már minden kétséget kizárnak, ami a sztár halálát illeti. Mégis, megmagyarázhatatlan ez az egész!

“Nem folytathatta így tovább, meg akarta találni a lelki békéjét. Tim nem illett abba az üzleti gépezetbe, amelyben végül találta magát. Egy érzékeny srác volt, aki imádta a rajongóit, de kerülte a rivaldafényt” – írta a családja, egyértelműen utalva arra, őket sem lepte meg Tim halála, és annak módja sem.

Már csak azt nem értette a világ, ha valóban ilyen szerelmes volt a cseh modellbe, Tereza Kacerovába, ha tényleg közös gyereket akartak, ha pótapja volt fiának, Lukának, akkor miért tett volna ilyet?

Nos, a legfrissebb, hivatalos álláspont újabb kérdéseket vet majd fel az ügyben, ugyanakkor végre választ ad mindenre, ami a világot eddig érdekelte. A Mirror megdöbbentő dolgot állít.

Avicii öngyilkos lett – a nyakán és a csuklóján is vágásokat találtak. 

A TMZ információi szerint egy törött üvegdarabbal követte el az öngyilkosságot.

Miért? Vajon miért? Miért döntött úgy egy már fiatalon sikeres és dúsgazdag srác, aki hátat tudott fordítani a sikernek, az italnak, mindennek, hogy végre boldog lehessen, hogy eldobja az életet? Egyelőre nincsenek válaszok, és talán soha nem is lesznek.

https://instagram.com/p/BiDqPkWgdEt/?utm_source=ig_embed

Ez már a TMZ fotója, alig egy nappal a halála előtt Avicii két fiatalember társaságában egy yachton ejtőzik, és élvezi a nyarat, a jó időt. A kezében mindezt egy pohár itallal. Sokan most úgy érzik, mégsem tudta letenni örökre a poharat…

betöltés...