Kiderült, ilyen kapcsolat van Meghan Markle és édesanyja között

betöltés...

Sőt, Samantha tovább ostorozta Meghan-t, kiemelve, hogy a hercegnő milyen tiszteletlenül bánt az édesapjával, és egyben Harry figyelmét is felhívta, hogy a következő áldozat éppen ő lesz.

Azonban Meghan életében a férje mellett van még egy biztos támaszték, aki nem más, mint az édesanyja, a jógaoktató és szociális munkásként dolgozó Doria Ragland.

Meghan a tavaly így nyilatkozott az édesanyjáról: “Nagyon jókat tudunk szórakozni együtt, és egyben ő az az ember, akire a leginkább számíthatok.” Meghan édesanyját tekinti a legjobb barátjának.

És ez kölcsönös, ugyanis Doria is legjobb bizalmasaként tekint lányára, akiért bármit megtenne, és ezt bizonyította is, mikor lányát gyerekkorában támadások érték bőrszíne, kevert faji háttere miatt.

Meghan gyakran hivatkozik édesanyjára, mint aki megtanította őt arra, hogy miként legyen büszke, erős nő, aki egy fehér édesapától és egy fekete édesanyától származik.

Meghan egyik barátja, a sminkmester Daniel Martin a People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy Doria rendkívül elegáns, szereti a klasszikus divatot, magabiztos, de törődő, gondoskodó, akire Meghan mindig számíthat.

Sajtóhírek szerint Doria hamarosan átköltözik Angliába, hiszen az Express lapnak nyilatkozó forrás szerint a 61 éves nő beleszeretett az országba, így akár már a következő hónapban megérkezhet Londonba, többek között azért is, hogy ha megszületik az első királyi baba, könnyebben tudja ellátni nagymamai feladatait.

betöltés...