Fagyaszd le a citromot még ma, mert megmentheti az életed!

A kutatók és a tudósok szerint a citromban lévő ráksejteket elpusztító anyag nem elsősorban a citrom levében keresendő, hanem inkább a héjában, a magjában és a húsában. Mi ennek ellenére csak a levét fogyasztjuk.

 

A fenti az egyik legfontosabb és legfőbb oka annak, hogy mindig tartsunk a fagyasztóban citromot, ami a rákmegelőzés mellett még számos dologra is hasznos! A citromban található citromsav sokkal erősebb a rákellenes gyógyszereknél. Titka abban rejlik, hogy úgy pusztítja el a rákos sejteket, hogy az egészségeseket nem roncsolja közben.
Sokan azt gondolják, hogy a citromban található antioxidánsok és vitaminok a citrom levében vannak, pedig nem! A citrom héja, magja és a gyümölcs húsa a legegészségesebb, mi mégis mindig a kukába dobjuk őket.

Miért fagyasszunk?

A fent leírtak miatt valahogy meg kell mentenünk a citrom héját és fogyaszthatóvá kell tennünk, amelyre a fagyasztás jelenti a megoldást. Elsősorban fertőtlenítenünk kell a héjat a vegyszerektől, amelyet szódabikarbónás, almaecetes vízzel tudunk megtenni. Szeleteljük fel a citromot és így, szeletekre bontva helyezzük a fagyasztóba. Várjuk meg, amíg teljesen fagyos nem lesz, majd vegyük ki és egy reszelőn reszeljük le. Bármilyen italhoz keverve tökéletes védelmet biztosít az egész szervezet számára.

betöltés...