Az iskola egyik legrondább lányának választották – így reagált

A chicagói Holy Trinity (Szentháromság) elnevezésű katolikus középiskolában valaki létrehozott egy szavazást a “suli legrondább lányai” címmel, és kiposztolta az ask.fm oldalra. Így lett “az egyik legrondább lány az osztályban” Lynelle Cantwell, miután ezt a kedves jelzőt aggatták rá társai – írja a 24.hu .

Lynelle, akinek a neve szintén felkerült a listára, a negyedik helyre, nem dühből válaszolt a gonoszkodó iskolatársainak, hanem egy pozitív üzenetet tett közzé Facebook bejegyzésében:

„Annak, aki a „12. osztály legcsúnyább lányai” szavazást csinálta az ask.fm-en. Sajnálom, hogy annyira szomorú az életed, hogy mások megalázásához kell folyamodnod. És annak a 12 főnek is, akik rám szavaztak és így a negyedik helyre kerültem. Titeket is sajnállak. Tudom, hogy nem én vagyok a legszebb dolog, amire nézhet az ember. Tudom, hogy nagy a tokám, és az XL-es ruhák jönnek fel rám, nincs tökéletes a mosolyom és tökéletes arcom. De nem magamat sajnálom. Hanem titeket.”

Lynelle Facebook profilképe:

“Sajnálom, hogy számotokra remek szórakozás, ha miattatok más sz*rul érzi magát. Sajnálom, hogy sosem lesz lehetőségetek megtudni, milyen ember vagyok. Lehet, hogy a külsőm nem okés, de vicces, kedves, előítélet-mentes, jószívű, elfogadó, segítőkész vagyok, és nagyon könnyű velem beszédbe elegyedni. És ugyanez igaz az összes többi lányra, akit feltettetek a listára. Attól, hogy a külsőnk nem tökéletes, még nem vagyunk undorítóak. Ha ezt gondoljátok a rondaságról, akkor nagyon sajnállak titeket. De tényleg. Kezdjetek valamit az életetekkel.”

Ha tetszett Lynelle üzenete, oszd meg a cikket!

betöltés...