Ide érdemes utaznod a csillagjegyed szerint

Ahogy beköszönt a jó idő, az emberben zsizsegni kezd valami, és útra kelne – de mi lenne számodra a tökéletes utazás? A cél a fontos, vagy maga a kirándulás? Egzotikus hely, pezsgő kulturális élet, vagy éppen csendes elvonulás? Horoszkópod alapján kiderülhet, milyen is lenne számodra a tökéletes utazás.

KOS

Imádod, ha végre kiszabadulhatsz a mindennapokból, és ilyenkor keresed a kalandokat.

Nem bánod, ha nem egy sokcsillagos luxus szállodában szállsz meg, sőt kifejezetten élvezed, ha saját magadnak kell megoldanod a dolgokat.

A túrázás, vagy a kempingezés számodra olyan környezetet jelentenek, ahol végre önmagad lehetsz, és teret adhatsz a kreativitásodnak is.

BIKA

A mindig keményen dolgozó Bikák utazáskor szeretnek kicsit lazítani, és éppen ezért előnyben részesítik a csendesebb, romantikus helyeket.

Egy mediterrán kisváros számodra tökéletes helyszín lehet, hogy kettesben andalogj a szerelmeddel, jókat egyetek és nagyokat sétáljatok.

Toszkána például ellenállhatatlan úti célt jelenthet a számodra.

IKREK

Az Ikrek olyan helyeken érzi jól magát, ahol van lehetősége kikapcsolódni, pihenni, de bármikor belevetheti magát a nyüzsgésbe is, ha éppen ahhoz van kedve.

Egy egzotikus sziget, például Ibiza tökéletes helyszín lehet a számára, mert itt napközben gondtalanul süttetheti a hasát a napon, este pedig kiélheti a bulihangulatát, és a társaság középpontja lehet.

RÁK

A Rákok leginkább a családi kirándulásokat szeretik, és nem feltétlenül mennek túl messze az otthonuktól, ha nem muszáj.

Alapvetően azonban bárhol jól tudod érezni magadat, ha ott vannak veled azok, akiket szeretsz, és ha még vízpart is van a közelben, akkor nálad tényleg minden telitalálat – a Rákokat ugyanis a víz közelsége különösen megnyugtatja és ellazítja.

OROSZLÁN

Az Oroszlánok minden utazást arra használnak fel, hogy többet tudjanak meg önmagukról, hogy jobban megértsék az embereket, és így magukat is.

Számukra az utazás több, mint kikapcsolódás, ez egyben lehetőséget is teremt a fejlődésre, ezért igyekeznek minden alkalommal olyan helyet választani, ahol korábban még nem jártak.

Az Oroszlánok hajlamosak arra, hogy akár öntudatlanul is olyan úti célokat válasszanak maguknak, ami számukra valami üzenetet, tanulságot tartogat majd.

SZŰZ

A Szüzek nagyon nehezen engedik el a mindennapi teendőiket és aggodalmaikat, ezért számukra az segíthet, ha minél messzebbre utaznak otthonról.

Ellenkező esetben hajlamosak lehetnek arra, hogy még az utolsó pillanatban is megpróbáljanak elintézni valamit, vagy a nyaralás alatt is a teendőiken járjon az eszük.

A legjobbat akkor teszik magukkal, ha teljes egészében kiszakadnak a megszokott környezetükből.

MÉRLEG

A Mérlegek tudják, hogyan kell élvezni az életet, így előszeretettel választanak maguknak olyan úti célt, ami a szépségén kívül valami mással is az ide látogatók kedvére szolgál.

A gasztronómia például náluk kulcskérdés lehet, ha egy országnak jó a konyhája, akkor képesek több ezer kilométert is utazni azért, hogy eredetiben kóstolják meg az ízeket, miközben azért persze a kultúra magukba szívásáról sem feledkeznek meg.

SKORPIÓ

A Skorpió számára a legfontosabb szempont, amikor a nyaralását tervezi, hogy meleg helyre menjen. Nem bánja, és jót is tesz neki, ha utazás közben kicsit lazíthat, mert egyébként hajlamos túlságosan feszített tempót diktálni magának.

Érdemes kerülnie a zsúfolt, tömött turistaparadicsomokat, mert ezeken nagy valószínűséggel nem fogja jól érezni magát, ellenben a csendesebb helyeken végre ő is lelassulhat egy kicsit.

NYILAS

A Nyilasok a legszívesebben olyan helyekre utaznak, ahol senki nem ismeri őket, és azt sem bánják, ha nekik sem ismerős az adott kultúra.

Szeretik, ha tiszta lappal, tökéletes szabadságban kezdhetnek valahol, és kultúrsokkot sem szoktak kapni, mert számukra minden újdonság egy újabb kalandot jelent.

Szeretik felfedezni a világot, ezért az extrém úti céloktól sem rettennek vissza, olyan helyekre is ellátogatnak, ahová mások talán nem mernének.

BAK

Az utazás számodra egyet jelent a mókuskerékből való kiszakadással, egy kis kikapcsolódással.

Szívesen keresed fel gyermekkorod helyszíneit, mert ezek kedves emlékeket idéznek benned.

A változás, az újdonság miatt hajlamos lehetsz kellemetlenül érezni magadat, ezért a megszokott családi nyaraló, vagy például az ismerős stégek a Balaton partján neked tökéletes, megnyugtató, biztonságos közeget jelentenek.

VÍZÖNTŐ

Érdekelnek a művészetek, és különösen az, ahogyan ez az emberek mindennapi életére hat. A tökéletes utazás számodra mindenképpen épített környezetbe vezet, olyan helyre, ahol nem elhagyatva állnak az építészet remekei, hanem valóban használják is azokat a mindennapi életben.

A modern épületkolosszusok éppen úgy lenyűgöznek, mint a romantikus utcácskák, ezért Amerika nagyvárosai, de a történelmi európai városok, például Párizs vagy Róma is tökéletes úti cél lehetnek a számodra.

HALAK

A tökéletes utazás végén a megérkezés számodra csak hab a tortán, te magát az utazás élményét szereted nagyon.

Ha teheted, nem feltétlenül a leggyorsabb vagy legkényelmesebb módját választod annak, hogy megérkezz, repülő helyett inkább mész vonattal, autóval vagy hajóval, amikor van időd ráhangolódni a változásra, az új környezetre.

Azt szereted legjobban, ha nincs minden előre eltervezve, és az út során alakulnak az események.

betöltés...