Ezt tartogatja az október minden csillagjegy számára

Mit tartogat október az egyes csillagjegyek szülöttei számára?

KOS

Mivel ebben a hónapban nagyon aktív leszel, a bevételeid is ennek arányában alakulnak majd. Azonban mivel mégsem vagy a legtökéletesebb formában, csak óvatosan a vakmerőséggel! Mivel sokat dolgozol, igyekezz ennek megfelelően sokat is pihenni, hogy regenerálódhass. Terítékre kerülhetnek régi konfliktusok, amik komoly veszekedésbe torkollhatnak.

Szeretnél rendet teremteni a privát életedben, ehhez azonban arra lesz szükség, hogy őszintén és nyíltan merd vállalni véleményedet. A hónap végére a kedélyek megnyugszanak és minden a régi kerékvágásba kerül. Anyagi téren és a karrieredben is minden jól alakul és igyekezz kihasználni minden adódó alkalmat. Meglehet, hogy a munkahelyedről némi bónuszban lesz részed.

BIKA

Szakmai téren némi feszültség várható, ugyanis előléptetés van kilátásban számodra, ezért viszont nagyon meg kell küzdened. Igyekezned kell, hogy mindez ne befolyásolhasson téged érzelmi alapon. Partnered részéről féltékenységre számíthatsz, mivel nem fordítasz rá elegendő időt, ezért jobb, ha mielőbb leültök egymással beszélgetni.

Ebben a hónapban jó alkalom nyílik számodra, hogy változtass külalakodon, és ezt komoly edzésekkel érheted el. Érzelmi téren is jó periódus ígérkezik számodra, mely tele lesz megértéssel és harmóniával.

IKREK

Karriered terén sok változás vár rád, hiszen vagy elfogadod az újításokat, vagy kénytelen leszel más munkát keresni. Igyekezz higgadtan dönteni és ne hagyd, hogy a stressz vezessen téged. Anyagi téren nem ígérkezik egy jó kezdés, de a hónap végére ez javulni fog.

Érkezhet számodra egy kiegészítő jövedelmet biztosító alkalom, a hónap második felében pedig egyenesen bőség fog várni rád. Igyekezz minél több időt tölteni partnereddel, és meglátod elérkezettnek találod majd az időt a házasságra is. Ha egyedül vagy, ebben a hónapban megtalálhatod a párodat.

RÁK

Érzelmi téren sok jó vár rád, végre rád talál majd a szerelem. Vigyázz azonban, mert lehetnek kisebb veszekedések ebben az időszakban, ezekért azonban nem kell aggódnod.

Az életed többi területén csupa jóra számíthatsz, hatalmas kreativitás és nagy munkakedv fog jellemezni. Ezért aztán karriered felfele fog ívelni és azon is elgondolkozol, hogy otthonodban nagy felújításokba fogjál.

OROSZLÁN

A hónapot meg nem érdemelt kritikákkal kezdted, és ezek kedvedet szegték kissé. nagyon érzékeny lettél, de a hónap során minden jó irányba fog fordulni majd. Meglepetésekben lesz részed, melyeket partnered készít majd számodra.

Egy régi barátság is újra kezdődhet számodra, melyet egy kiadós beszélgetés fog majd megelőzni. Szakmai téren nagy fejlődés előtt állsz, és anyagi téren is csak jó vár rád. Azonban igyekezz nem elherdálni vagyonodat, mert a hónap végén egy nagyobb kiadás van kilátásban.

SZŰZ

Anyagi szempontból ez a hónap tökéletes számodra, mivel egy nagyobb összeg birtokába kerülhetsz, amire rég vártál, és most megvalósíthatod vele rejtett kívánságaidat. Azonban vigyázz arra, hogy ne költekezd túl magad, mert még később szükséged lehet rá.

Érzelmi téren is jól alakul életed, a munkahelyen viszont kitűnsz dinamizmusoddal és kitartásoddal. Szerelmi téren minden kedvezően alakul számodra, rátalálhatsz a rég várt partnerre.

MÉRLEG

A csillagok rengeteg energiával, munkakedvvel és pozitív gondolkodással látnak el téged ebben a hónapban. Anyagi téren egy jó összeget kapsz, mely lehet egy bónusz vagy akár egy ajándék. Életed tele lesz romantikával, hiszen partnered figyelmét maximálisan élvezni fogod.

Munkahelyeden a kollégák kitartanak melletted, a feletteseid pedig kellő képen értékelnek majd.

SKORPIÓ

A hónapot kevés munkakedvvel kezded, de ez változni fog. Munkahelyeden új kihívások várnak rád, melyeket te erőfeszítés nélkül teljesítesz. Ambíció, kreativitás és egyediség jellemez téged, de igyekezz hagyni ezekből a hónap végére is.

Anyagi téren problémákba ütközhetsz, ha többet költesz a megengedettnél. Érzelmi életedet az egyetértés jellemzi, és részed lesz úgy szenvedélyes és romantikus pillanatokban, mint viharos percekben.

NYILAS

Nagy munkakedvvel dolgozol, mivel előléptetésed motivál téged. Anyagi téren is egy tökéletes hónap vár rád, úgy hogy elérkezett az ideje, hogy megvásárold a rég áhított ékszert, vagy berendezési tárgyat. Érzelmi téren eljött a döntések ideje, hiszen változást szeretnél a szíved mélyén.

BAK

Frissen, nyugodtan és derűsen kezdődik számodra ez a hónap. Egész lényedből a pozitívum árad és munkahelyeden is csak jó hírek várnak rád. Részed lehet egy előreléptetésben, mely anyagi javakkal is jár számodra. Így aztán teljesülhetnek régi vágyaid, vagy megajándékozhatod szeretteidet. Szerelmi téren viszont sok veszekedés elé nézhetsz, mely kissé megkeseríti életed.

VÍZÖNTŐ

Karriered felfele ível ebben a hónapban. Jó híreket kapsz a barátoktól is, és nem kizárt egy kiránduláson való részvétel sem. Anyagi téren minden rendben, de igyekezz ellenállni a túlzott költekezésnek. Érzelmi téren a hónap végére kerül minden a helyére, amikor is a mindennapjaid tele lesznek meglepetésekkel, szórakozással és szerelemmel.

HALAK

A változtatás gondolatával kezdődik számodra a hónap. Más munkahelyre vágysz, hiszen ez nem biztosít számodra sikerélményt. Bátorságod révén ez sikerülni fog, bár plusz terhet is fog jelenteni számodra. Jobban hiszel magadban, mint valaha és bízol a sikeredben.

Anyagi téren egy nehéz időszak vár rád, de a hónap végére ez is rendeződik. Szerelmi téren kezd meginogni a bizalmad a partneredben, elhanyagoltnak érzed magad általa. Döntened kell, hogy így szeretnéd folytatni vagy elég bátor leszel a változtatáshoz.

betöltés...