Egy évig mézes meleg vizet ivott. Az eredmény hihetetlen

Egy évvel ezelőtt állandóan náthás voltam. A gyógyszertárban kapható, megfázás elleni szerek szinte semmit sem használtak.

Ekkor azt ajánlották nekem, hogy reggelenként igyak meg egy pohár citromos, mézes vizet, melegen. Nem hittem benne igazán, de gondoltam megpróbálom.  S milyen jól tettem! A náthám elmúlt, ráadásul megszerettem a finom koktélt, úgyhogy egy éven át, minden reggel megittam.

És ez történt:

Egész évben egyszer sem kaptam el semmiféle vírusos betegséget. Egyszer sem fájt a torkom. Korábban nem gondoltam, hogy a népi gyógymódok igazán hatásosak. A patikák rabja voltam. Ha a torkom fájt orvosságot szedtem, ha fáradtnak éreztem magam, mindenféle vitamint.
Azonban, hogy a varázsitalomat fogyasztom, még csak nem is tüsszentettem. Gyakori fejfájásaim megszűntek, reggelenként nincs szükségem kávéra, mégis könnyen felébredek. Az én citromos, mézes koktélom megszüntette a kávé függőségemet.  Korábban egy jó órába telt reggelenként, mire teljesen fel tudtam ébredni. Most? Jól alszom, reggelenként vidáman ébredek, s tele vagyok energiával egész nap. Ezért ma már, bárhová megyek, viszem magammal az én varázskoktélom alapanyagait. Még, akkor is, ha szállodában alszom.

Meggyőztem a családomat is, hogy kövessék a példámat, mert ez az egészséghez vezető legeredményesebb út.  S ők megfogadták a tanácsomat. Ezért a múlt évben egyikük sem volt náthás, nem kaptak el semmiféle, télen oly gyakori betegséget. Nem tudom, hogy ez a varázsital hogyan működik, de hogy fantasztikusan az biztos. Ezért nagyon hálás vagyok annak, aki ajánlotta.

Íme a pontos recept:

A varázsitalomhoz egy fél, friss citromot csavarok ki, hozzáadok egy teáskanál jó minőségű, tiszta mézet. Egy bögre frissen forralt, s egy kicsit lehűtött vizet öntök rá. De csak annyira hűtöm le a vizet, hogy a méz el tudjon olvadni benne.  Ha nagyon meleg, esetleg hozzáöntök egy korty hideget és azonnal elfogyasztom.

betöltés...