Horoszkóp: A Napfogyatkozás megváltoztatja a sorsod, ilyen hatással van a csillagjegyedre!

2016. szeptember 1-jén gyűrűs Napfogyatkozás van, ami mindenki életére befolyással lesz. Térségünkben nem fog látszani, de hatását érezni fogjuk.

Csütörtökön a Hold eltakarja a Napot, pont akkor, mikor az Újhold a Szűz csillagjegybe lép, és mikor a Merkúr retrográd mozgásban lesz, szintén a Szűz jegyében.

Minden ember meg fogja érezni ezen égi jelenség hatását. Egyeseknél ezek a hatások kisebbek lesznek, másoknál viszont jelentős változásokra számíthatnak. Általában a Napfogyatkozások cselekvésre, döntésre sarkallnak, aminek akár nagyon sok pozitív hozadéka lehet.

Most nézzük, hogy milyen hatás érvényesül a csillagjegyekre lebontva.

Kos

A Napfogyatkozás felébreszt a képzeletvilágodból, és előtérbe helyezi a megérzéseidet, az ösztöneidet, amelyekre érdemes lesz hallgatnod. Kövesd az álmaidat, mert ezek megvalósítása örömmel fog eltölteni.

Bika

Ez egy remek alkalom lesz, hogy új barátokra tegyél szert, hogy társasági életet élj, és olyan emberekkel találkozz, akik ugyanúgy gondolkoznak mint te, az érdeklődéskörük hasonló. A mérgező kapcsolatoktól jobb, ha megszabadulsz, a lehetőségeket viszont használd ki.

Ikrek

Ha nagy változásra készülsz, most itt az idő, ennél jobb alkalom nem lesz. Légy nyitott minden gondolatra, ötletre, mert fontos, hogy rugalmas maradj, ahhoz, hogy minden a terveid szerint alakuljon.

Rák

Olyan időszak következik, amikor bővítheted ismereteidet, tudásodat, és mikor mindenből a maximumot hozhatod ki. Az utazás kinyitja előtted a világot, ismerkedj meg más kultúrákkal, szokásokkal, így rátalálsz önmagad spirituális személyiségére.

Oroszlán

Dolgoznod kell az emberi kapcsolataidon, új kommunikációs technikákat kell elsajátítanod ahhoz, hogy minden jól alakuljon a párkapcsolatodban, családi életedben. Ha ez sikerül, új lehetőségek fognak megnyílni előtted.

Szűz

Ebben az időszakban vigyáznod kell a kapcsolataidra, és dolgoznod kell azon, hogy jobbá tedd azokat. Ha eddig nem találtál rá a másik feledre, most lehetőséged lesz rá, ezért járj nyitott szemmel. Ha viszont párkapcsolatban élsz, akkor érdemes továbblépni a következő szintre, ami lehet összeköltözés, vagy házasság.

Mérleg

Figyelj az egészségedre, étkezz egészségesen, mozogj rendszeresen. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél megvalósítani, olvass utána a dolgoknak, járd körül a témát, kérd ki szakemberek véleményét.

Skorpió

A Napfogyatkozás felerősíti benned a romantikus és játékos énedet. Ha egyedül vagy, számtalan lehetőséged lesz, hogy párra találj, de ha kapcsolatban élsz, szép hetek következnek az életedben. Érdemes néha kockáztatnod, mert jó dolgok is kisülhetnek belőle.

Nyilas

A magánéletedben néha történhetnek negatív dolgok, így ha bármilyen nagy döntés előtt állsz, jobb, ha év végére halasztod, amikor kevesebb stressz ér majd.

Bak

Ki kell lépned a komfortzónádból, ehhez viszont bátornak kell lenned. Próbálj ki új dolgokat, ismerkedj meg új emberekkel, és utazz sokat, távoli helyekre, mert ezáltal kiszélesíted a látómeződet, és új irányzatokkal ismerkedhetsz meg.

Vízöntő

Nem lesznek anyagi nehézségeid, sőt a közeljövőben sok pénzt igénylő befektetéseket fogsz eszközölni, például szóba jöhet lakás, vagy autót vásárlás.

Halak

Szakítanod kell a múlttal, és szabadulj meg a negatív szokásaidtól, amilyen a dohányzás, vagy az alkohol fogyasztás. Gondolkodj pozitívan az életről, és változtasd meg a szemléleted. Meditálj, relaxálj, hallgass zenét, olvass könyveket, amelyek szórakoztatnak, elgondolkodtatnak.

betöltés...