Minden nap látta a jelét a tükörben, mégsem vette észre, hogy rákos

Véletlenül tudta meg, hogy daganata van.

Nem érti, hogy történt

Teljesen pánikba esett a 48 éves Joanne Wall, miután kiderült, hogy eltömődött pórusnak hitte az orrán lévő rákos daganatot. A brit nő a diagnózis hallatán teljesen kétségbeesett, a mai napig nem tudja elképzelni, hogyan alakulhatott ki az elváltozás.

Szerencse a szerencsétlenségben

“Akár évekig is élhettem volna így, ha az orvosom nem veszi észre a daganatot. Nem tudom, mi történhetett volna.” – mondta a nő, akit az eredmény után egy hónappal műtöttek meg. Egy 3 mm-es csomót vettek ki arcából, az orrán keresztül.

Joanne sokat szenvedett az operáció után: “Mindig is azt hittem, hogy elég nagy a fájdalomküszöböm. De a műtét utáni időszak borzalmas volt.” Az angol nő már csak 50 faktoros arckrémmel megy utcára és folyamatosan kerüli a tűző napot.

Még kísért az emlék

Joanne-t ma már csak egy forradás emlékezteti az átélt borzalmakra. Nem volt könnyű elfogadnia, hogy egy életen át viselnie kell a műtét hegeit, de vőlegénye támogatása sokat segít az önbecsülésén.

Ha ő nem fogadna el feltétel nélkül, valószínűleg nekem is sokkal komolyabb megpróbáltatást jelentene ez az egész. Szeptemberben házasságot kötünk Törökországban. Remélem, hogy jó sminket találok az esküvőmre.” – nyilatkozta az angol nő.

betöltés...