Gusztustalan húzás – így bünteti gyerekeit Angelina Jolie Pitt miatt

Borzasztó, minek teszi ki otthon a gyerekeket!

Meddig megy még el?

Oké, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad, és Angelina Jolie-é és Brad Pitté jelenleg inkább az utóbbi, na de ez? Ez már tényleg sok. A színésznő úgy látszik nem adja fel, hogy lejárassa Pittet, amivel még nem lenne akkora gond, ha nem a közös gyerekeit használná fel hozzá. Most napvilágot látott az az öt pont, amit tilos volt otthon a gyerekeknek csinálni. Meg is mutatjuk ezeket, ha lapozol.

Jaj neked, ha ezeket teszed

1, A gyerekek nem szólíthatják apának Bradet. Se sehogy máshogy, tehát, papa, apu, vagy papi, csak Brad.

“Megparancsolta a gyerekeinek, hogy Bradet csak a keresztnevén hívhatják” – mesélte a színésznő barátnője az OK! magazinnak. A két idősebb gyereknek még oké, de a legkisebbeket teljesen összezavarja, hogy mostantól miért nem hívhatják őt úgy, ahogy eddig megszokták.

2, Mintden Pittről készült fotó azonnal a kukában landol.

Esküvői fotók, családi képek, minden, ami Bradre emlékezteti Angelinát, a szemétben a helye. Szemrebbenés nélkül dobott a kukába egy olyan képet, amin 10 éves gyerekük, Vivienne és Brad látható. Hiába kérte zokogva anyját a kicsi, hogy ne dobja ki a képet, a színésznő hajthatatlan volt.

#HappyMothersDay #AngelinaJolie #marchelinebertrand

Brangelina (@teambrangelina) által megosztott bejegyzés,

A rémálom folytatódik

3, Bradről egy újságcikket sem olvashatnak el

“Egyszerűen nem akarja ezeket elolvasni. Sőt, paramcsba adta, hogy minden folyóiratot lapozzunk át és a Pittről szóló cikkeket vágjuk ki és dobjok is azonnal a szemétbe – mesélte korábban egy házvezetőnő.

4, “Ő, kit nem nevezünk nevén”

Nem elég, hogy Jolie a képeket, az újságcikkeket vagy az “apa” szót kitiltotta, semmilyen körülmények között sem beszélhetnek Bradről a gyerekek. Szóba se kerülhet a neve. Sőt, a színésznő egyszer azért volt plafonon, mert egy olyan levelet hozott a postás, amin mindkettejük neve szerepelt és a személyzet egy tagja az étkezőasztalra tette. Amint meglátta – az egyébként tabunak számító – “Brad” szót, azonnal tajtákozni kezdett.

5, Keresztbe tesz Pittnek, ahol tud

“Olyan emberekkel lép kapcsolatba, akikkel valaha az exének dolga volt. Bármi, ami őt rossz színben tünteti fel, felhasználja ellene. Sokkal mérgesebb, mint valaha és komoly bosszút forral” – állítja egy bennfentes.

betöltés...