Ilyen a tökéletes pasi egy 17 éves csaj szemével!

Elképesztő, hogy a legtöbb mai középiskolás korú csaj mennyire éretten tud gondolkodni! Már régen voltam zöldfülű, s kíváncsi voltam, mi lehet most a döntő momentum, ha a csajok pasit választanak maguknak, mennyire változtak az értékrendek.

Vizsgálódásom során több csoportba rangsoroltam a lányokat: láttam botrányosan viselkedő csajokat, akiket nem találtam érdekesnek. Találkoztam túl komoly és mércéjüket irreálisan magasra rakó lányokkal. A többség viszont a 17 évesek közül az élet kérdéseit tekintve kora ellenére ideális gondolkodásúnak bizonyult. Annával elegyedtem szóba, akinek viszonylag hamar éretté kellett lennie nehezebb életútja miatt. Érdekes egyéniségnek tartottam, s mondott pár dolgot, ami tetszett. Boldoggá tett, hogy mégsem fordult még ki teljesen önmagából a világ!

Azt vallotta magáról, hogy bár még ő is tinik módjára szétszórt és olykor bizonytalan, aki keresi az útját, próbálgatja önmagát. Néha jó és néha rossz…nem hibátlan. Mégis már határozott életcélja van: ”  Jelenleg még középikolába járok most két fontosabb célom van:nyelvvizsga és jogosítvány. A középiskola után mindenképp egyetemre szeretnék járni és több mint valószínű,hogy a jog mellett döntök! “- mondta.

S legalább ilyen határozott véleménye van arról, milyen legyen a tökéletes pasi: nem a jó anyagi körülmény a lényeg, hanem hogy legyen a fiúnak életcélja! S nem is menő, kigyúrt külsőt tartja fontosnak, hanem a belső értékeket: “A tökéletes pasi legyen megértő humoros, magabiztos, őszinte, hűséges, kedves, külsőleg meg úgy gondolom nem minden a látszat.”- mondta tovább. Viszont azt is hozzátette, a vele hasonló korú fiúk között nem lehet ilyet egykönnyen találni, olykor óriási különbségek vannak az életfelfogások között.

Fontosnak tartottam megosztani e gyönyörű lány szép gondolatait, hisz újabb zene fületeknek: a külsőség, a pénz nem minden esetben nyom sokat a latban! Merjetek próbálkozni, ne becsüljétek önmagatokat alul! Anna egyébként már megtalálta tökéletesnek tűnő partnerét. Hát kívánjunk neki sok boldogságot és nyomjatok egy lájkot, ha tetszettek a velünk megosztott gondolatai!

betöltés...