14 kilót fogyott a nő extrém diéta és edzés nélkül – most elárulta a titkát

Ezt a módszert érdemes ellesni!

Négy hónap alatt fogyott le

A 24 éves Claudia Tomczyk nem küzdött extrém túlsúllyal, de nem volt elégedett önmagával: saját bevallása szerint nem evett egészségtelen ételeket, viszont brutális mennyiségű adagokat tömött magába minden egyes alkalommal.

“Addig nem álltam le az evéssel, amíg nem fájt a gyomrom és nem lettem rosszul” – mesélte a nő a DailyMailnek. Claudia folyamatosan ostorozta magát, amiért állandóan túleszi magát, de nem tudott kigyógyulni a betegségből, egészen addig, amíg rá nem talált egy tisztítókúrára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Looking at my past has never felt so better. 👏🏼💪🏾 I still continue to create before and afters because they inspire me. They inspire me to continue to share my program with you because it’s not about me anymore. I want to help YOU and show more and more people across this globe that whatever your goal is (big or small) you can achieve it ❤️ Tag two friends and the three of you can purchase a range of nutritional cleansing products and then you can enter my 16 week challenge together for FREE (I will also give you a free fitness and nutrition guide). I currently have 10\% off and this promotion ends this weekend. Decide, commit & don’t quit. Let’s do this 🙌🏽 Create a three way insta message with me and your two friend and then I can set you all up to get your order processed 🙂 packs start from $350 for 30 days worth of products that you will incorporate into your daily routine! X

Claudia Tomczyk (@claudiatomczyk) által megosztott bejegyzés,

Rájött, hogy változtatnia kell

A lányt akkor ütötte meg az érzés, hogy változtatnia kell, amikor hazajött egy európai körutazásból. Claudia az egész nyaralást bulizással és kajálással töltötte, ami a testén is meglátszott – amikor hazatért, lesokkolódott a teste látványától.

“Amikor hazaértem, teljesen megütött a látvány. Szégyelltem magam” – mondta. – “Sokan mondják, hogy bármit megadnának azért, hogy úgy nézzenek ki, mint én a diétám előtt, de attól még nem volt oké a látvány.”

Korábban a lány diétája rengeteg kenyérből, szénhidrátból és tésztából állt. Ezt leváltotta rengeteg fehérjére, proteinshake-re, tojásra és zöldségekre. Sokszor előre főz egész hétre, rengeteg csirkét és zöldségköretet hozzá – már csak ezzel egy hónap alatt négy kilót fogyott le, majd elkezdett még jobban odafigyelni magára.

Nem a túltolt diéta és edzés a jó út

“A megoldás a kiegyensúlyzottságban rejlik” – árulta el Claudia. Szerinte a legrosszabb, amit valaki kezdőként elkövethet, az, hogy túl szigorú önmagához és túl nehéz diétát és edzéstervet talál ki magának – ezzel csak azt éri el, hogy megunja és megutálja az egészséges életmódot.

A lány, miután leadta diétával a négy kilót, úgy döntött, szeretne egy kicsit izmosodni is, ezért elkezdett lejárni edzeni, de elmondása szerint nem esik túlzásba. Pontosan annyit edz, amennyit a teste megkíván és nem eköré szervezi az egész életét. A kiegyensúlyozott, normális diétával pedig sikerült normalizálnia az ételhez fűződő viszonyát is. Tomczyk elindított egy Instagram-oldalt, amivel a célja, hogy a hozzá hasonló nők inspirálódni tudjanak története alapján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A new day, a new active wear set ✨ Saturday’s in my grey kit from @tonedbyashybines

Claudia Tomczyk (@claudiatomczyk) által megosztott bejegyzés,

betöltés...