Egy lány, akiért a te pasid is szemrebbenés nélkül elhagyna!

A fiú úgy érezte, megtalálta a tökéletes barátnőt. Látszólag.

Mindenki arról álmodozik, hogy megtalálja a tökéletes lelki társat. Egy olyan embert, akivel a boldog pillanatok sokkal többet vannak jelent a kapcsolatban, mint a hülye kis összekapások. Egy olyan ember, aki állandóan meg tud minket lepni, még sok-sok év után is. A srác úgy érezte, hogy megtalálta a tökéletes barátnőt. Olvasd végig a cikket, érdemes…

“Minden este egy órán át játszik, általában nagyon rövid nadrágban. Azt hiszem megtaláltam a tökéletes barátnőt.”

“Egy hosszú nap után a kocsiban ültem, és megírtam neki, hogy majd összedobok magamnak valamit, ne fáradjon. Hazaértem, és ez fogadott!”

“Mindig csomagol nekem valami aranyos szendvicset”

“Annyira szerettem őt, hogy hajlandó voltam ilyen kis butácska lányos képeket csinálni vele”

“A munkám miatt sokat kell repülnöm. Szeretek Bloody Mary koktélt inni a gépen, szóval mindig meglepett egy adag Tabasco szósszal, hogy feldobjam a kicsit az italomat.”

“Persze néha jól meg is tréfált. Például a samponos flakonba töltötte a fogkrémet.”

“Mindig is akartunk kintre egy jacuzzit, de nem engedhettük meg magunknak. Szóval meglepett egy gyerekmedencével és egy hősugárzóval.”

“De ez a történet nem a tökéletes barátnőről szólt. Ezt hagyta nekem a konyhában miután szakítottunk.  Azóta is megszakad a szívem. Pár nap múlva el is költözött.”

“Nekem adta a játékot amivel minden nap játszott. Azóta is minden nap játszom vele.”

Szóval hiába mondjátok nekem, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy olyan barátnőm van, aki minden pasi álma, végül nem lett happy end a történet vége. Valaki majd okosabb lesz nálam, és tényleg a világ legjobb barátnőjét fogja ki a volt barátnőm személyében.

Ő továbblépett, én pedig szép lassan megbékéltem a ténnyel (de tényleg). A munkát helyeztem előtérbe, és ezzel elszúrtam mindent. Azóta nagy felfedezésre jutottam. Mégsem ő volt a tökéletes barátnő, hiába éreztem úgy sokáig. Ezek mellett a fotók mellett volt egy csomó feszült pillanat: az ő problémái, az én problémáim. Apróságok, amikből veszekedések születtek. Bárcsak vissza mehetnék az időben, hogy kijavítsam ezeket a dolgokat, és ne gondoljam a kapcsolatunkat megrendíthetetlennek.

betöltés...