Híres lett az anyuka, aki 1 nappal a szülés után egész alakos szelfit posztolt

Egy Erica Andrews nevű amerikai asszonyt valósággal netes hősnek tartanak.

Az ötgyermekes anyuka egy nappal a szülés után egész alakos szelfit posztolt a közösségi oldalára.

Erica elmondása szerint mindezt azért tette, mert szerinte nincs szégyellnivaló abban, ha valaki életet ad egy babának.

„Íme, a testem egy nappal a szülés után. A kisbabám kendőben. Bőre a bőrömhöz ér. Felnőtt pelenkát viselek. És rózsaszín szájfényt” – írta Erica azóta az egész világon elterjedt posztjában, amely nagy sikert aratott.

Az asszony 24 órával a szülés után bátran megmutatta magát, amelyet csak kevesen mernek bevállalni.

“A testem pont úgy érzi magát, mintha épp most futottam volna le egy maratont. A szívem is nyitva van még a tegnap átéltek miatt. A szülés olyan hatással van ránk, úgy nyit meg minket, mint földrengés a földet és én még mindig törékeny és sérülékeny vagyok ettől. Nyersnek érzem magam. Érzelmesnek. Másnak.” – írta a fotó alá az asszony.

A bejegyzést már több mint 120 ezren lájkolták és 31 ezren osztották meg. Erica a fotón túl az őszinteségével is nagy hatást gyakorolt az emberekre, hiszen szélsőséges érzelmeit is feltárta. Azt írta, hogy úgy érzi egyik pillanatban ő a legboldogabb, aztán pedig hirtelen melankólia tör rá, amelyet a hála, majd a gyász érzése vált fel.

„23 órája még magamban hordoztam az életet, és most, alig egy órával később szabad folyást engedtem neki, hogy rajtam keresztül érkezzen meg ide, a kezeimbe” -írta. Erica a posztban arról is beszámol, hogy a méhében ürességet érez, amely visszaviszi a valóságba, utána ránéz a kisbabájára és újra teljesnek látja magát.

Erica posztjára több ezer kommentelő reagált, akik mind megdicsérték bátorságáért az asszonyt.

betöltés...