Rövidnadrágban ment dolgozni, de hazaküldték. Zseniálisan vágott vissza a srác a főnökének

Főnöke hazaküldte a srácot a férfi öltözet megsértése miatt, így az elhatározta, hogy helyette a nőit fogja követni.

A hivatalos öltözködési szabályok nagyon égető kérdéssé váltak az utóbbi időben, különösen, amikor a kinti hőség lengébb öltözék viselésére kényszeríti az embereket. Egy Buckinghamshire-i telefonközpont munkatársát, nevezetesen Joey Barge-ot a cég szabályainak megsértéséért küldték haza, ugyanis egy 30 °C-os nyári napon rövidnadrágban ment dolgozni a munkahelyére. Lázadásként az egyik Twitter felhasználó tanácsát fogadta meg, és női ruhában ment vissza.

„Hamarosan találkozunk Twitter. Úgyis haza fognak küldeni mindjárt” – ezzel a szöveggel posztolta azt a fotót, amelyen egy neon rózsaszín ruhát és a munkaköpenyét viseli. Eléggé meglepő módon, de a 20 éves Joey-nak megengedték, hogy a munkahelyén maradjon az átöltözés után, ugyanis a szigorú brit törvények megtiltják a cégeknek, hogy megkülönböztessék dolgozóikat akár szexuális beállítottságuk, akár nemi identitásuk miatt.

A fiú főnöke attól tartott, hogy így egy trend-hullám indulhat el, és már csak szolidaritásból is női ruhát öltenek Joey munkatársai, így azonnal értesítette dolgozóit, hogy az öltözködési szabályokat átmenetileg módosítják – ez áttörő győzelmet jelentett Joey számára, habár be kell vallanunk, hogy a ruhácskája nagyon elragadó volt.

betöltés...