7 legszörnyűbb dolog, amit a nők a zárt ajtók mögött csinálnak!

Mindenkinek vannak kisebb titkai, olyanok, amit még akár egy hosszú házasság után sem tár fel föltétlenül a partnere előtt. Azonban vannak olyan tevékenységek, melyeket kifejezetten csak a lányok szoktak művelni. A férfiak nem szívesen hallanak ezekről, de mi most mindenre fényt derítünk.

1.Együtt mennek a WC-re

Ez lassan már egy általánosan elfogadott tény, hogy a lányok párban járnak a WC-re. Ám, az egészben az a legundorítóbb, hogy míg az egyik végzi a dolgát, gyakran a másik is bemegy vele. Ahelyett, hogy kint várakozna.

2.Összehasonlítják az intim testrészeiket

Igen, ez bizony nagyon sokszor előfordul. Csak úgy lazán összeméregetik a melleiket, vagy megnézik, hogy kié nagyobb, vagy formásabb.

3.Szemöldökcsipesz

Minden lánynak a táskájában bujkál egy szemöldökcsipesz, ugyanis, soha nem lehet tudni, hogy mikor bukkan fel egy rossz helyre nőtt szőrszál, amit most azonnal ki kell szedni. Néha tele van a fürdőszobakagyló ottfejetett szőrszálakkal.

4.Más fogkeféjének használata

Ha egy lány ott alszik a pasijánál, és elfelejtett fogkefét vinni, akkor mi sem természetesebb, minthogy a pasi fogkeféjét fogja használni. Ez a nőknek simán belefér az életükbe. Sőt, előfordulhat az is, hogy a legjobb barátok személyes holmiját is használják.

5.Csúnya beszéd

Nehogy azt higgyük, hogy csak a férfiak káromkodnak. A nők is képesek nagyon csúnyán káromkodni, legfeljebb annyi a különbség, hogy ők nem nyilvánosan teszik.

6.Menstruációs történetek

Na, ez az, amiben egyetlen férfi sem szeretne résztvenni. Teljes természetességgel szokták mesélni a lányok egymásnak menstruációs történeteiket. Néha az is előfordul, hogy nem csak a zárt ajtók mögött, hanem pl. vacsora közben is.

7.Pattanások

Talán ez a legdurvább női szokás: nyomkodják egymás pattanásait. Teljesen természetes, hogy, ha egy barátnőnek pattanása van, akkor azt ki kell nyomni. Mindent megtesznek a szépség érdekében.

betöltés...