Emlékszel a legendás Flashdance-re? Így néz ki ma a főszereplője!

35 éves az film.

Szinte hihetetlen, 35 éve már, hogy bemutatták a Flashdance című amerikai romantikus filmet. De vajon mi lett a főszereplőjével azóta?

1983 áprilisában talán csak titkon remélte Don Simpson és Jerry Bruckheimer, hogy sikerre van ítélve az alkotásuk. A producerek ma már kijelenthetnék, nem csak az 1980-as, hanem minden idők egyik legsikeresebb filmjét alkották meg. A mozi videóklip-szerű jelenetei az egész korra hatással lettek, betétdala, a What a feeling Oscar-díjat kapott.

https://youtu.be/atrqRDgEhsY

A világ a filmnek köszönhetően egy emberként lett szerelmes Jennifer Beals-be, az akkor alig húszesztendős színésznő tökéletes alakjával és tánctudásával mindenki megbabonázott. Nem is csoda, hogy azóta is a hivatásának él: keresett színésznő mozifilmekben, sorozatokban láthatjuk.

I made a new friend! This beauty is up for adoption. Check out clawsadopt.org for more info.

Jennifer Beals (@thejenniferbeals) által megosztott bejegyzés,

Jennifer kétszer ment férjhez, 1986-tól 1996-ig Alexandre Rockwell párja volt, majd legutóbb 1998-ban jelenlegi férjének, Ken Dixonnak mondta ki a boldogító igent. Idén lesz húsz éve, hogy házasok. 2005-ben született meg kislányuk.

She sure “looks” Presidential to me. Calm. Knowledgeable. Prepared. #debate2016 #imwithher #woohoo

Jennifer Beals (@thejenniferbeals) által megosztott bejegyzés,

Jennifer nem csak színésznőként, fotósként is ismert lett, emellett pedig rendszeresen triatlonozik, ami meg is látszik rajta. Idén már 55 éves lesz, de 15 évet simán letagadhat.

Just hangin in the green room waiting to go on the @todayshow

Jennifer Beals (@thejenniferbeals) által megosztott bejegyzés,

betöltés...