Soha ne bánd, hogy rövid a hajad. Mutatunk neked 10 ELKÉPESZTŐ FRIZURÁT rövid hajra!

Sokan úgy tartják, hogy szép frizurákat csak a hosszú, és dús hajból lehet készíteni. Ez az állítás egyáltalán nem igaz, hiszen akkor is lehet jó frizurád, ha csak vállig érő hajad van. Meg kell tanulnod egy-két módszert, és máris csodálatos hajkölteményeket varázsolhatsz magadnak.

Az alábbiakban olyan ötleteket láthatsz, melyeket könnyű elsajátítani. A különleges hajak elkészítése egyszerű, és rövid időbe telik, így akár munkába indulás előtt is gyorsan “összedobhatod” őket.

1. Csak egy hajvasalóra lesz szükség hozzá. Vasald ki a hajad, és máris egy nagyon formás, ápolt frizura tulajdonosa lehetsz. Ha azt akarod, hogy dúsabb hatást keltsen, fújj rá egy kevés hajformázót.

2. Itt a lényeg a vízesésfonás. Elől az oldalsó tincset fond be, a többi hajad, pedig szépen fésüld ki.

3. Ez a frizura nagyon tündéri. Csak annyit kell tenned, hogy a hajad egy részét felkötöd a fejed tetejére, és egy kis masnit illesztesz rá.

4. Ha bulizni készülsz, ez a haj biztosan nagyon menő lesz. Csavarj két varkocsot a fejed tetejére, és indulhatsz is a vízpartira.

5. Egy klasszikus copf mindig jól mutat. Fújd be egy kis hajlakkal, hogy jobb legyen a tartás, és kösd be egy gumival. A tarkónál rakoncátlankodó kis hajszálakat egyszerűen csatold fel.

6. A fenti módszer segítségével csinos kontyot is köthetsz magadnak.

7. Hajtsd előre a fejed, és kösd nagyon magasan a fejetőre a hajad copfba.

8. Vizezd be a hajad, majd válaszd el a fejtetőn középen. Fond be kétoldalt parkett fonásban, és várj míg megszárad. Ezután bontsd ki, tegyél rá egy kevés lakott, enyhén tupírozd meg, és élvezd a göndör tincseket. Ha még fokozni akarod a romantikus hangulatot, fond lazán be egyik oldalon.

9. Válassz külön a fejtetőn egy kisebb rész hajat, és csavarj belőle praktikus kontyot.

10. Egy-egy göndör tincset tekerj a hajsütővasra, hogy még hullámosabb legyen, majd fújj rá egy kevés lakott, és túrj bele.

betöltés...