A haldokló feleséget lekapcsolták a gépekről. Ezután a férje odament és ezt suttogta a fülébe:

Ami ebben a családban történt, az egy igazi rémálom. Steven Pellettiere-Swapp eszméletlen állapotban talált rá édesanyjára, Lyndee-re. A 45 éves édesanya és feleség ezután 12 napig kómában volt, aztán az orvosok közölték a családtagokkal, hogy többet semmit sem tehetnek érte és azt tanácsolták, hogy kapcsolják le a gépeket róla.

Lyndee kívánsága mindig is az volt, hogy ha ilyen állapotba kerül, akkor szervdonor legyen. A családtagok tiszteletben tartották az édesanya kívánságát, és felajánlották az orvosoknak ezt a lehetőséget, arra gondolva, hogy ezáltal legalább mások életén segítsenek.

Az orvosok megengedték a családtagoknak, hogy végleg elbúcsúzzanak a fiatal édesanyától és feleségtől. Egyenként odamentek hozzá, hogy egy utolsó mondattal végleg elbúcsúzzanak tőle.

Amikor a férj odament, leborult az ágy mellé, átölelte feleségét és valamit a fülébe suttogott: “Azt szeretném, hogy tovább harcolj”, “Kérlek, hogy harcolj!”. Lyndee nem tudott mozogni, nem tudott beszélni, de amikor férje kiejtette ezeket a szavakat, csoda történt!

A feleség ezek után megmozdult és ezt mondta: “Én egy harcos vagyok”. A családtagok nem hittek a szemüknek. Miután elbúcsúztak az édesanyától és a gépeket is lekapcsolták, az édesanya felébredt a kómából. Ő egy igazi harcos!

Az édesanya állapota egyre javult és az alábbi videóban elmeséli, hogy férje szavai mentette meg a halál torkából.

“Mindenre emlékszem. Emlékszem, hogy az emberek beszéltek hozzám, még arra is emlékszem, amikor az unkahúgom valamit felolvasott nekem.”

“Csak azért, mert valaki kómában van, nem azt jelenti, hogy nem hallja amit beszélnek” – mesélte egy arizónai orvos. “Tehát ilyen helyzetben is szólhatunk szeretteinkhez, mert hallják, amit mondunk.”

betöltés...