A fiú megbánta, hogy elküldte az anyjának a képet, amikor meglátta rajta a kínos részletet

Az Independent nevű oldal számol be arról, hogy Maison Vallance, aki az Egyesült Államokban,  Tennessee államban lakik, a múlt hónapban találkozott először barátnőjével, Meghan-nal egy bárban.

A fiatalok jól kijönnek egymással és azóta is együtt vannak.  A lány két hónap múlva még a fiú édesanyjával is találkozott. Egy kicsit ideges is volt a találkozó előtt, de minden rendben volt egészen két héttel ezelőttig.

https://twitter.com/WhiteKidCanJump/status/934988815722270720

Maison elvesztette az egyik kedvenc ingét, és amikor megtalálta annyira örült neki, hogy azonnal küldött édesanyjának egy képet. Maison úgy gondolta Megan nagyon jól néz ki a képen ezért felrakta a fotót a Twitterre.

A képen a lány van az ingben, de az egyik barát a képen egy furcsa részletet vélt felfedezni.

https://twitter.com/barstoolsports/status/936637277383491589

Aztán jöttek is a megjegyzések.

Sajnálom, de meg kell kérdeznem, mit keres a képen az a piros kötél?” 

Maison elnézést kért és azt mondta ezt szex közben használták. De mivel pánikba esett egy ilyen humoros megjegyzést tett:

“Oké, most vettem észre, hogy anyukámnak is elküldtem ezt a képet és a piros kötelek még mindig látszanak a képen.”

Szerencsére a fiú anyukájának jó humorérzéke van és csak nevetett.

-Anyának először elég furcsa volt az arckifejezése, mikor meglátta a képet de aztán egy jót nevetett ezen. A barátnőm elég kényelmetlennek találta az egészet de most már nem is gondolkodik az eseten, mesélte Maison az Independent-nek.

Milyen jó volt, hogy az édesanya ilyen humorosan látta a dolgokat, de azért drukkolunk nekik, hogy még egyszer ne csináljanak ilyen képet.

betöltés...