Áprilisi szerelmi horoszkóp: most bármi megtörténhet

Április az év legszeszélyesebb hónapja, amikor bármi megtörténhet: ez igaz lesz a szívügyekre is! A legváratlanabb dolgok eshetnek meg mindenkivel, ami most jön, arra nem lehet felkészülni. Van aki szakít, míg más megtalálja a nagy Ő-t – olvasd el a havi szerelmi horoszkópot a részletekért!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Bolond április téged is kiszámíthatatlanná tesz, minden variáció belefér szerelmi életedbe. Lendületed hol vagány hódítóvá tesz, ami sajnos átcsaphat szerelmet nem támogató türelmetlenségbe és akaratba is, hol meg földbe gyökerezik a lábad pont akkor, amikor nem kéne, mikor elő kéne venned legjobb formádat. Sportolj sokat, hisz a mozgás a középpontodba vezet, s azt teremtesz, amit akarsz! Még az is meglehet, hogy sportolás közben látsz meg valakit, ott ér utol a szerelem!

Bika:
IV.21. – V.20.

Ebben a szeszélyes hónapban te is épp olyan vagy, mint az időjárás – kiszámíthatatlan. Egyik pillanatban ezt akarod, a másikban azt. Ember és szerelmes legyen a talpán, aki tud követni, s akinek hagyod, hogy kövessen! Szabadságvágyad fokozott, szinte biztos, hogy kitörsz, ha be akarnak zárni. A szerelemben a különlegeset, a kihívásokat keresed. Rosszul jár, aki most akar örök hűséget fogadtatni veled, ami meglehet, máskor pedig az álmod lenne! Az izgalmakkal teli titkos kapcsolatok találnak rád, azt vonzod be.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

A bőség zavarában nem könnyű dönteni. Jól esik, hogy sokan várnak rád, hódolóidat ugráltathatod jobbra, balra. Hatalmas igény van benned a kihívások, az izgalmak, a szabadság után, s aki meg akar kötni, attól szinte biztos, hogy búcsúzol, nem viselsz el semmilyen feltételszabást. Ha már van párod, meglehet, úgy állja ki a próbákat, hogy jobbnál jobb ötletekkel áll elő, mely nem csak a kapcsolatotokat, de téged is mozgásba hoz, s a közös élmények még inkább egységbe kovácsolnak.

Rák:
VI.22. – VII.22.

Megbízhatóság, hűség, ugyanakkor lendület jellemzi szerelmi kapcsolatodat. Ha már van valakid, akár hosszú távban is el kezdhettek gondolkozni. Ha még csak keresésben vagy, azok a hódolók a nyerők, akik nem futókalandot keresnek, hanem a te kedves, gondoskodó szeretetedet igénylik. Egy régebbi kapcsolatod is felújulhat. Rálátva az akkori hibákra, önmagatokat meghaladva, új vágányon indulhattok. Most már a bölcsesség is szerepet tud játszani, az érzelmeidet egészen jól kordában tudod tartani.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Egy munkahelyi szerelem kibontakozása, a munkád során adódó kapcsolódás kedvessége, biztató mosolya oldani tudja a most benned megbújó félelmeket, önbizalomhiányt, elzárkózást. Meglehet, próbálod mindezt titkolni, de a legközelebb állók, akik nagyon szeretnek, átlátnak rajtad. Ne legyél szigorú se magaddal, se másokkal! Fogadd el, hogy a „király” is emberből van, neki is lehetnek rossz napjai! Ne ess a másik végletbe se, mely ezt ellensúlyozva hajszolja a szerelmet, hisz az nem hoz eredményt!

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Önmagadat meghazudtolva nem akarsz a háttérben maradni. Nem akarsz arra várni, hogy valaki felfedezzen, hanem teremtesz. Mindez azért lehet, mert érzel magadban egy nagy lendületet, mely párosul nagyon jó kommunikációs képességeddel, s nagy hiteddel. Ezekkel megerősítve magad – nyert ügyed van! Persze, egy –egy hullámban érkezhetnek visszahúzó gondolatok, de látva kitartó és bölcsességgel teli hódolóidat, igazi önmagadra találsz, aki nem kételkedik magában, aki úgy tökéletes, ahogy van.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

mérleg:
Szabadságvágyad óriási. Ezen talán te magad is meglepődsz, hisz máskor minden vágyad egy társ. Most bezzeg, még az is előfordulhat, hogy ha valaki meg akar kötni, visszautasítod, pláne ha még feltételeket is szab neked. Bátran vágsz neki minden újnak, minden kihívásnak. Ha már van párod, kapcsolatotokat felpezsdíted. Ha nem tud veled tartani kedvesed, talán még robbanásig is elmész, de ha partnered, akkor világokat tudtok rengetni jobbnál jobb ötleteid által.

mérleg:

Skorpió:
X.24. – XI.22.

A világ összeomolhat, a munkádban érkezhetnek a nehézségek, mindez a szerelmet, a szerelmi kapcsolatodat nem érinti. Angyali szeretettel veszed körbe párodat, avagy angyali szeretettel várod azt, akiről tudod, hogy hozzád tartozik, neked szánták az égiek. Sokan vágynak, várnak rád, nem kell messze menned, hogy rátalálj a „csodára”. Persze, ez te általad válik azzá, hisz szívedet – lelkedet beleteszed a kapcsolatodba. Barátaid nagy szerepet játszhatnak a nagy találkozás létrejöttét illetően!

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Ne gondold, hogy ha több pénzed lenne, vagy ha több pénzt áldoznál a szerelem oltárán, akkor igazabb, boldogabb kapcsolatot találnál! A külsőségek helyett inkább befelé figyelj, akár választottadat illetően, akár magaddal kapcsolatban! Nem a ruha teszi az embert, még ha általa fel is lehet kelteni a figyelmet. Ne tulajdoníts nagyobb jelentőséget a legújabb divatnak, mint ami, ha egy picit is kételkedsz magadban, ne azzal szerezd meg az önbizalmadat! E szeszélyes április a szerelmedet is szeszélyessé teszi.

Bak:
XII.22. – I.20.

Annak ellenére, hogy mindig a biztonságra, a stabilitásra vágysz, most rendesen összekuszálhatod az életedben a szerelem területét. Kiszámíthatatlanul érkezhetnek a szélsőséges hullámok, szerelmi életed is most pont olyan, mint a szeszélyes április. Egyszerre vagy gyors és lendületes, mindenkit meghódító, ugyanakkor a hiúságától megbénított, magában nem bízó, talán még megszólalni sem merő hódító is. A váratlan fordulatok nem engedik, hogy elbújj, különleges kalandokba keveredhetsz mindezek ellenére.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Nem lehet ellenállni annak a szóáradatnak, mely tele van lelkesedéssel, hittel, lendülettel, mellyel lukat beszélsz a másik nem hasába győzelmet aratva. Igaz, ha elfog a kétség, ha beleesel a hiúság csapdájába, akkor nem szólalsz meg, pedig kellene. Ha visszahúzódsz, csak az talál rád, aki nagyon figyel, aki átlát az éppen itt levő, pillanatnyi hallgatásodon. Igazából nem tudod elkerülni a szerelmet, melyet erősítenek a divatos ruhák, ékszerek is, s kedves mosolyod, mely messzire sugároz.

Halak:
II.21. – III.20.

Ide szeszélyes április, oda szeszélyes világ – te stabilan állsz, tudod, hogy mit szeretnél a szerelemben: érezni. Be is vonzod azokat a hódolókat, akik nem csak futó kalandot szeretnének, hanem hosszú távban gondolkoznak, hisz te is erre vágysz! Meglehet, egy régebbi kapcsolatod újul most fel, tanulva a régebbi hibákból, ismét kapva egy lehetőséget a közös úthoz. Végtelen, gondoskodó szereteted, mely ágyba viszi párjának a reggelit el is kábít mindenkit, a boldogságotok határtalan lehet.

betöltés...