Nézd meg a karmikus küldetésed és gyengeségeid!

Előző életeink nem tűnnek el nyomtalanul. Ahogy új testet öltünk, a karmánk életünk végéig elkísér. Sajnos a karma lehet jó és rossz egyaránt. Karmikus feladatainkat aszerint osztják ránk az égiek, hogyan tengettük mindennapjainkat a múltban.

A Kos és a karma

A Kos és a karma
A Kos karmája a múltbéli önzőségből és én-központúságból alakul ki. Nem képes mások igényeit figyelembe venni, érzéketlen az érzéseikre, és ez hozza létre a jelenlegi élet karmikus kihívásait: hogyan legyen olyan vezető, aki nem nyom el másokat, és miként legyen öntudatos anélkül, hogy csak önmagával foglalkozzon.

Karmikus gyengeségei:
A Kos hajlamos a manipulációra és nem mindig egyenes. Örökké nyughatatlan jegy, amelyből hiányzik a kitartás, mindent azonnal akar. A munkának és az embereknek képes félúton hátat fordítani. A Kos-személyiség rendkívül önző lehet. Ha elkapja a kockázatvállalás heve, nem érez lelkiismeret-furdalást mások biztonságának veszélyeztetése miatt.

A Bika és a karma

A Bika és a karma
A Bika karmája egyrészt az anyagi tulajdonhoz való mindent elsöprő ragaszkodásából alakul ki, másrészt abból, hogy a külvilágban a biztonságot keresi. Karmikus küldetése, hogy megtanulja elengedni a dolgokat annak érdekében, hogy megtalálja az örök és elpusztíthatatlan belső biztonságot.

Karmikus gyengeségei:
Mivel az övétől különböző nézőpontokat nem képes értékelni, ezért támadhatatlan nézeteket fejleszt ki. Nem hajlandó kockázatot vállalni, vagy bármi újat kipróbálni, rendkívül nagy benne a birtoklási vágy az emberekkel és a tárgyakkal szemben is. A Bika-jellem hajlamos a saját vágyai kielégítésére és a hivalkodó viselkedésre a jobb élet hajszolása közben.

Az Ikrek és a karma

Az Ikrek és a karma
Az Ikrek birodalmában a karma középpontját általában az igaztalanság vagy az aljas tettek jelentik. A múlt negatív részében előfordul pletyka, rágalmazás, árulás vagy félrevezetés és szándékos csalás. A mostani élet karmikus küldetése az igazság megismerése és az ehhez való ragaszkodás.

Karmikus gyengeségei:
Az Ikrek hajlamos elfelejteni az igazságot, és rendszeresen megváltoztatja a történeteket úgy, hogy önmaga ezt észre sem veszi. A kellemetlen tényeket gyakran átugorja, főleg akkor, ha van rá lehetősége. A kétarcú Ikrek szereti a pletykát, és képtelen titkot tartani.

A Rák és a karma

A Rák és a karma
A Rák szinte mindig a múltbeli helyzetek és kapcsolatok terhét cipeli, amelytől nem hajlandó megszabadulni. Előfordulhat kölcsönös egymásra utaltság és fojtogató szeretet, amely figyelmet követel. A karma pozitív oldala gyakran a gondoskodás. A jegy karmikus küldetése, hogy saját magáról gondoskodjon, és ne másoktól várjon érzelmi támogatást.

Karmikus gyengeségei:
A Rák gyengeségei az érzelmi oldalból adódnak. Amikor sebezhetőnek érzi magát, féltékeny és birtokvágyó lesz, és mindenbe belekapaszkodik, ami biztonságot jelent számára.

Az Oroszlán és a karma

Az Oroszlán és a karma
Autokrata és hajlíthatatlan személyiség lévén fel kell ismernie a hatalom felelősségét. Karmikus kihívása szerint jelen életében neki kell felhatalmazottá válnia, ahelyett, hogy mások felett uralkodik.

Karmikus gyengeségei:
Az Oroszlán hajlamos másokkal fölényeskedni. Mivel szeret jól kinézni, a hamis, hazug dicséretek sebezhetővé teszik. Sznob, büszke és arrogáns mivolta ront a jegy által nyújtott összképen, csakúgy, mint a jólét szeretete.

A Szűz és a karma

A Szűz és a karma
Ha túlzásba viszi személyiségjegyeit, a Szűz könnyen a szolgalelkűség csapdájába eshet. A jegy szülöttének meg kell tanulnia szívből, igazi alázattal úgy szolgálni, hogy nem vár érte elismerést vagy jutalmat. A karmikus küldetése szerint úgy kell ítéletet hoznia, hogy közben nem válik kritikussá vagy tudálékossá.

Karmikus gyengeségei:
A jegy szélsőséges képviselői a részletek megszállottjai, ami viszont túlzottan pedáns, szemellenzős egyéniséget eredményez. Hajlamos a kritikus és önelégült viselkedésre, és mivel ehhez általában elérhetetlen célok társulnak, azt látjuk, hogy sosem érheti el a tökéletesség olyan fokát, amely növelné az önbecsülését és eltörölné kétségeit.

A Mérleg és a karma

A Mérleg és a karma
A Mérleg-személyiség karmája a kapcsolatokról szól, és arról, hogy alkalmazkodjon az én tökéletlenségeihez. A határozatlanság és az igazsághoz kötődő kapcsolat szintén érdemes a felülvizsgálatra. A Mérleg karmikus küldetése, hogy a jövendő kapcsolataiban nyitott és őszinte legyen, így mindkét fél igényei egyenlő módon érvényesülhetnek.

Karmikus gyengeségei:
A tökéletesség hajszolása közben paradox módon nem veszi észre a hiányosságokat, és elkendőzi a problémákat. Olyan erősen vágyik egy kapcsolatra, hogy túlságosan sok kompromisszumot is képes kötni, ami azonban elégedetlenséghez vezethet. A határozatlansága és a lustaságra való hajlama végső sörön a bukását okozhatja.

A Skorpió és a karma

A Skorpió és a karma
E személyiségtípus karmája a hatalommal való élés és visszaélés köré szerveződik. A Skorpió karmikus küldetése az, hogy felfedezze a múlt traumatikus eseményeiben rejlő kincseket. Túlélési ösztöne és a kihívásoktól megedződött erős, személyisége is része ennek a kincsnek.

Karmikus gyengeségei:
A Skorpió megrögzött elképzelései miatt érzékeny, sebezhető lélek, aki mindenki felett teljes irányítást szeretne birtokolni. Csípése halálos, emellett rendkívül mazochista.

A Nyilas és a karma

A Nyilas és a karma
A Nyilas sok vallási rendszert megismer, miközben egy életen át keresi a válaszokat szinte mindenre. Karmikus küldetése, hogy jelen életében végre megértse, mi az igazság, és aszerint éljen.

Karmikus gyengeségei:
A szabadság küldetése hajtja előre, de éppen emiatt megbízhatatlanná válhat. Mindig siet, ezért gyakran megfeledkezik a kötelességeiről, a részletekkel egyáltalán nem foglalkozik. Tapintatlan és gyakran támad.

A Bak és a karma

A Bak és a karma
A Bak szemellenzősen ragaszkodik a társadalmi és vallási erkölcsökhöz. Számára az a karmikus kihívás, hogy megtalálja a belső hangját, és hagyja élni; valamint a spirituális dolgokat beengedje a mindennapos, anyagi valóságba.

Karmikus gyengeségei:
A Bak hatalomőrült, ezért gyakran a hatalmi helyzetük alapján ítéli meg az embereket, esetleg azt tartja szem előtt, hogyan tudnak neki segíteni a társadalmi vagy üzleti létrán való előrejutásban. Ez az irányító személyiség rendkívül merev fogalmak szerint tekinti a világot, állandóan szabályokat állít maga és mások elé arról, hogy mit hogyan kell(ene) csinálni.

A Vízöntő és a karma

A Vízöntő és a karma
A Vízöntő karmája a korábbi lázadások és a hatóságokkal való összetűzések eredménye. Jelen életében az a karmikus küldetése, hogy megtartsa a jó dolgokat a múltból, a többit hagyja el, és próbáljon rugalmassá válni.

Karmikus gyengeségei:
A Vízöntő hajlamos a múló szeszélyeket követni, és könnyen megragad a különcség csapdájában. A jegy másik szélsőséges tulajdonsága, hogy a változás utáni vágy minden más kárára is képes uralkodni benne, így a fürdővízzel sokszor a gyereket is kiönti.

A Halak és a karma

A Halak és a karma
A Halak jegy karmája az áldozat- vagy messiástudat körül alakul ki, hiszen a jegy a megbékélés helyett a vezeklést hajszolja. Karmikus küldetése, hogy meg tanuljon úgy együtt érezni másokkal, hogy fájdalmukat közben nem veszi magára.

Karmikus gyengeségei
A Halak nehezen boldogul a világ rideg valóságával. Amikor összezavarodik, nehezen tudja megkülönböztetni az igazságot a valóságtól, és visszatáncol az ígéretektől.

betöltés...