Csak 1 teáskanálnyi kell ebből a fűszerből, hogy 15 kiló fogyásig meg se állj!

A legjobb módja annak, hogy lefogyhass, ha felgyorsítod az anyagcseréd. Ez a csodálatos hétköznapi fűszer pont ezt teszi a szervezeteddel.

Az éhezés soha nem a legjobb választás egy sikeres fogyókúrához, ráadásul, még ha hosszú távon be is válna, nagyon nehéz betartani. Sokkal könnyebb elérni a sikert, ha egy bombaerős anyagcsere gyorsító természetes fűszert alkalmazunk.

Az University Medical Sciences olyan nőkön próbálta ki a hatását, akiknek nem sikerült megszabadulniuk a túlsúlyuktól. A hölgyeket két csoportra bontotta és 3 hónapig vizsgálta.

Mindkét csoport tagjai azonos menün éltek, de az egyik csapat naponta 3 g kömény port is kapott naponta, melyet 140 g joghurtba keverve fogyasztott el. A többi tesztalany csak üres joghurtot kapott.

Három hónap után a csoport azon tagjai, akik köményes joghurtot ettek, átlagosan 14 kg-mal lettek könnyebbek, és 14,64 százalékkal több zsírt veszítettek, mint a köményes keveréket nem fogyasztó társaik. Ők csak alig 5 \%-nyi nyírral lettek könnyebbekk.

betöltés...