A férfi részeg és agresszív volt a metrón, de amit az idős hölgy csinált, kicsordul a könnyünk

Ön már ült úgy a metrón, hogy valaki a közelében elkezdett kiabálni és hirtelen agresszívan viselkedett egy másik utassal? Akkor valószínűleg tudja, milyen kellemetlen ez. Főleg akkor, ha a kiabáló egyben ittas és kiszámíthatatlan is. A legtöbb ember ilyenkor átmegy egy másik kocsiba, vagy elbújik. De mikor az egyik vancouveri metrón egy ilyen eset történt, az egyik idős hölgy valami képtelen dolgot tett.

A metrón utazó magas férfi vagy nagyon részeg volt, vagy elmebeteg. Ijesztően viselkedett a többi utassal szemben és kiabálva beszélt hozzájuk. Ehab Taha is az utasok között volt és egy Facebook bejegyzésben írta le, mit tett a kocsiban utazó 70 éves hölgy, aki odament ehhez a férfihoz.

“Míg a legtöbb utas a metrókocsiban csendben meghúzta magát, ez a 70 éves néni kinyújtotta a kezét és egy határozott mozdulattal megfogta a férfi kezét. A férfi egy idő után lenyugodott és leült a földre az idős hölgy mellé majd sírni kezdett.”

A férfi néhányszor még ideges lett, de a hölgy mindig belenézett a szemébe és megnyugtatta őt. Körülbelül 20 perc múlva a férfi felállt és készülődött a leszálláshoz. De mielőtt leszállt volna, odafordult az idős hölgyhöz és ezt mondta:”Köszönöm, nagymama.”

Taha, aki a fenti képet készítette, odament a hölgyhöz és megköszönte neki a segítséget. Még azt is mondta, hogy a világnak több ilyen emberre lenne szükségük, mint ő.

“Én is édesanya vagyok és ennek a férfinak arra volt szüksége, hogy valaki megfogja a kezét. Nem akartam, hogy magányosnak érezze magát.” -mondta az idős hölgy.

Taha feltette a képet az internetre, leírta mellé mi történt és ezt a történetet az interneten rengetegen olvasták.

Kicsordul a könnyünk, ha arra gondolunk,  milyen fantasztikusan bánt ez a 70 éves hölgy a férfival a metrókocsiban, mindannyian tanulhatunk ebből. Kérjük ossza meg barátaival ezt, ha egyetért velünk!

betöltés...