17 női dolog, aminek egy pasi sem tud ellenállni

Lányok, egy mosoly, egy kivillanó váll vagy egy kecses hátrapillantás is elég ahhoz, hogy lenyűgözzétek szívetek választottját!

Egy nő vonzereje lehet teljesen megfoghatatlan, mégis elképesztően egyszerű. Ez minden nőben benne van születésétől fogva, sokan csak nem tudják, hogy használják. A Bright Side most összeszedett néhány tippet, amelyeket ha használ egy lány, számos előnyre tehet szert, mert a pasik tutira nem tudnak neki ellenállni.

1. Amikor egy nő enyhén beleharap a saját szájába

A gyerekek is hasonló gesztusokat mutatnak, mikor izgatottak vagy éppen, ha félnek: beleharapnak az ajkukba és ettől az egész helyzetük még meghatóbbnak tűnik. Egy férfi ettől ösztönösen vigyázni akar a nőre, és nem mellesleg abszolút felkelti a figyelmét.

2. Sima bőr

Nincs annál szexibb, ha egy nőnek selymes, sima bőre van. Nem véletlenül kezdték el már az ókorban például az egyiptomi, vagy a római nők eltávolítani a testszőrzetüket.

3. Felkötött haj

Először is, egy komolyabb frizura az egész megjelenést üzletiesebbé teszi, ugyanakkor dögössé is. Az sem mellékes, hogy mutatja a nyakat és a füleket is, ami általában takarva van a haj által.

4. Szokatlan megjelenés

Amikor egy férfi meglát egy nőt, aki kiemelkedik a tömegből, vágyat érez rá, hogy megismerje közelebbről. A kreatív emberek mindenkit vonzanak, nem igaz? A tetoválások vagy mondjuk a kék haj tök jó beszélgetés kezdeményező témák lehetnek.

5. Amikor egy nő egy férfi ingét viseli

Mikor egy nő azt mondja, “csak közel akartam érezni az ingedet a testemhez”, a férfi tudja, hogy nem csak a ruhára gondolt, hanem rá is.

6. Egy hátrapillantás a vállak fölött

Egy titokzatos hátrapillantásnak a vállak fölött sajátos varázsa van. Nem véletlen, hogy a reklámozók gyakran ezzel a tekintettel jelenítik meg a szépségeket.

7. Önbizalom

Amikor egy nő tudatában van, milyen hatást vált ki, mikor belép egy szobába, rögtön felhívja magára a férfiak figyelmét. De fontos, hogy ne forduljon mindez túlzott önbizalommá, mert nincs annál visszatetszőbb.

8. A meztelen vállak

Valamiért a kis kerek vállacskák ugyancsak előidéznek a férfiakban védelmező mechanizmusokat. A meztelen vállak emellett finomságot és szexiséget adnak egy nőnek.

9. Kecses séta a magassarkúban

Néhány nő utálja a magassarkút, néhány viszont el sem tudja képzelni a napját nélküle. De ha egy nő úgy dönt, hogy magassarkút visel, legyen biztos benne, hogy a járása kecses lesz benne. Ellenkező esetben a varázslat könnyen rémálommá válhat.

10. Szexi hang

A férfiak elvannak ragadtatva az olyan kislányos selymes hangtól, mint ami Marilyn Monroe-nak volt. A kortársak elmondása szerint úgy hatott a férfiakra, mint a viagra.

11. Telt ajkak

A telt, fényes ajak a legismertebb női vonzerő. Csak soha nem szabad elfelejteni, hogy ne vigye senki túlzásba, például műtéttel, vagy túl sok rúzzsal, mert az az egész megjelenést tönkre teheti.

12. Elegancia

Az elegancia tökéletes egyensúlyt teremt: ez nem mutatja azt, hogy egy nő szexi, de nem is rejti el. Az elegancia az egész képet mutatja a nőről, attól kezdve ahogyan viselkedik, a hangján át, egészen a kiegészítői választásig.

13. Sport Leggings

A leggings a női alakra vonzza a tekintetet. Persze csak az edzőteremben, vagy futás közben néznek ki természetesnek, a boltban nem. Ez még egy ok a nőknek, hogy edzeni járjanak.

14. Szeplők

Nagyon feminin vonás a szeplő, sok nőhöz illik. Bár sajnos nagyon sok lány legszívesebben megszabadulna tőlük, mert hátránynak érzik, hogy vannak.

15. Természetes smink

Az emberek többsége a természetességet szereti, nem pedig a túlzott alapozó és pirosító használatot.

16. Szemüveg

A szemüvegtől kicsit szigorúbbnak és megközelíthetetlenebbnek tűnik egy nő, ami úgy vonzza magához a pasikat, mint a mágnes. Plusz fegyver is a szemüveg, hiszen lehet vele kacéran játszani is a kezekkel. És az a szexi tekintet a szemüvegen át…

17. Őszinte nevetés és mosoly

Sok lány fél attól, hogy egy jó széles nevetés ronthatja a képet. Valójában ez koránt sincs így: minden férfi imádja, ha egy nő szabadon és nyíltan kifejezi az érzelmeit.

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg ismerőseiddel is!

betöltés...