15 hihetetlen szépségápolási tipp, amit minden nőnek illene tudnia.

Minden nő szeretne ápoltan kinézni és a legjobb formáját hozni. Ezért havi rendszerességgel, és akadnak olyanok, akik hetente járnak kozmetikushoz, arctisztításra, szőrtelenítésre, kisebb korrigálásokra, mint például szemöldökszedésre és műszempilla felhelyezésre. Bizony rengeteg nő küzd a szempilláival és irigykedve nézik férfitársaikat, hogy a jó isten milyen szép hosszú szempillával áldotta meg őket. A téli időszak minden embernél kellemetlenségeket tud okozni, hiszen ekkor a leggyakoribb a bőrszárazság, amiről ha megfeledkezünk, igencsak tud fájni. Mutatunk nektek néhány tippet, hogyan tudtok pénzt és időt megtakarítani úgy, hogy közben és mégis gyönyörűek lesztek..

A fénylő és gyönyörű hajért
Zsíros hajra használj sót, de még jobb, ha tengeri sót alkalmazol. 2-3 evőkanállal tegyél a samponodba majd dörzsöld a hajtövekhez, hagyd rajta egy kis ideg had tudja kifejteni a hatását.

Sűrűbb szemöldök és szempillák
Beszáradt szempillaspirálodat praktikus dolgokra is fel lehet használni, ezért nem fontos, hogy egyből a kukába landoljon, ha már nincs benne több festék. Mosd ki és az ecsetet is tisztítsd le, tegyél bele egy kevés ricinusolajat, hiszen rengeteg E vitamin van benne, mely dúsítja a szempillákat és serkenti a hajnövekedést. Egy hónapon át minden lefekvés előtt használd és a végeredmény garantáltan szembetűnő lesz.

A táskás szemre
Ha szereted a kávét, ne dobd ki a kávézaccot, ugyanis segít frissen tartani a szem alatti bőrfelületet. Keverd össze 1:1 arányban kókuszolajjal és vidd fel a szem alatti részre. Hagyd rajta 15 percig és alkalmazd heti 3-4 alkalommal.

Az egészséges testért
Keverj össze 2 evőkanál gyömbért, 5 evőkanál kozmetikai agyagot 10 evőkanál meleg vízzel. A számodra problémás területeken alkalmazd, lehet például has, oldalak, csípő, karok és tekerd körbe Folpackkal. Hagyd, egy órát magadon majd utána távolítsd. Utána végy egy meleg zuhanyt. Hetente egyszer csináld meg.

Sima lábakért
A cukor az egyik legjobb szőrtelenítő szer, mert kevésbé irritálja a bőrt és nincs káros hatással szervezetünkre. Keverj össze negyed pohár citromlevet, 2 pohár cukrot és negyed pohár vizet. Alacsony hőfokon melegítsd fel ezt a keveréket, míg aranybarna színű nem lesz. Hűtsük le majd kenjük lábra. Ezután hirtelen távolítsd el a készítményt.

A szép és erős körmökért
1:1 arányban keverj össze kókuszolajt mézzel és pár csepp levendulaolajat, hogy erősebbé tegye a körmöt. Régi körömlakkos üvegedbe töltsd bele ezt a keveréket.

Az arcon lévő mitesszerekre
Ha belefáradtál, hogy az állad és orrod tele van mitesszerekkel. 1 teáskanál meleg vizet, 1 evőkanál lisztet és 1 teáskanál mézet keverj össze és vidd fel a problémás területekre. 10-15 perc múlva távolítsd el.

A selymes hónaljért
Fél órán át hagyj a hónaljadon nyálkás burgonyát. Ezzel pár nap alatt selymessé varázsolhatja hónalját

Leégésre
A szódabikarbóna tökéletesen alkalmas a leégett bőr megnyugtatására. Hűvös borogatást alkalmazz a fájdalmas területre 10-15 percig.

Kirepedezett, száraz sarokra
Ahhoz, hogy sarkaid igazán puhák maradjanak áztasd be a lábadat. A vízbe önts 2 csésze meleg vizet fél csésze szódabikarbónával valamint 1 csésze ecettel és 15-20 percig áztasd a lábaidat. Ezután töröld szárazra a lábad és lábápoló krémmel kend be.

A tiszta arcbőrért
A fekete arcmaszkot otthon is el tudod készíteni. Keverj össze meleg vízben 2 evőkanál szenet és másfél evőkanál zselatint. tedd mikrohullámú sütőbe és mikor látjuk, hogy zselé lesz belőle tedd fel az arcodra vár 30 percet, utána távolítsd el.

A fehérebb fogakért
Az eper segít fehérebbé varázsolni a fogakat. 1 kevés reszelt epret 1 teáskanál szódabikarbónával keverd össze. Fogkrém helyett ezt használd minden fogmosásnál.

Az egész napon át tartó friss arcért
Ahhoz, hogy arcunkat egész nap frissen tudjuk tartani, arc-spray-t kell használni
1:3 arányban kell összevegyíteni az aloe verát a tisztított vízzel. Ezt a szert öntsd egy kis spray üvegbe így bárhova magaddal viheted.

A kellemes illatért
Kedvenc parfümödet permetezd a hajkefére és néhányszor fésüld át vele a hajad.

A feszes mel.lekért
A szép mel.l megőrzéséhez alkalmazz vazelint. Két héten belül észreveszed, hogy a bőr rugalmasabbá és feszesebbé válik.

betöltés...