Rá se ismernél: így néz ki ma Al Bundy felesége, Peggy!

Hiába, az idő…

Katey Sagal az Egy rém rendes család Peggy Bundyjaként vált világhírűvé a ’80-as évek végén.

1987-től tíz éven át futott hatalmas sikerrel a tengerentúlon, majd az egész világot meghódította. A Rém rendes családot azóta is folyamatosan ismétlik, és azóta is töretlen siker. A sorozat főszereplője Al Bundy, egy szerencsétlen papucsférj a korábban sikeres középiskolai amerikaifutbbal-játékos, aki nőicipő-bolti eladóként dolgozik.

Felesége, Peggy, a vörös hajú, harsány, extravagánsan öltözködő, képzetlen háziasszony; valamint két gyermekük: Kelly, a vonzó, de buta és könnyűvérű lány, és Bud, a stréber, népszerűtlen és a lányok idegeire menő fiú. Ki ne emékezne rájuk?

Peggy ma már 64 éves, rá se ismernél!

Katey Sagal a kaliforniai Hollywoodban született egy, a szórakoztatóiparban dolgozó családban. Apja rendező, anyja producer, öccse, húgai is színészek voltak. A sorsa meg lett pecsételve. A nagy áttörés pedig a Rém rendes család lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Relationship goals #marriedwithchildren #albundy #peggybundy 😂

The Man from Another Place (@damnfinecoffee) által megosztott bejegyzés,

A színésznő Golden Globe díjat is kapott Peggyért, idén januárban pedig már a 64-et töltötte. Jack White-tal kötött házasságából született két gyermeke, férjétől azonban 2000-ben elvált.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

With the big kids.❤️ @jacksonjwhite @sarah_g_white

Katey Sagal (@kateylous) által megosztott bejegyzés,

Azt azonban már kevesen tudják, hogy “Peggy” párhuzamosan zenészként is karriert épített magának. Ebben az augusztusi videóban a rajongóit csábítja egy fellépésükre. Ő ugyanis a The Reluctant Apostles nevű formációban zenél.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Can’t wait for The Reluctant Apostles show at @theredwoodrun on Labor Day Weekend! Who is going? #motorcycles #laborday2018 #laborday #norcal

Katey Sagal (@kateylous) által megosztott bejegyzés,

betöltés...