Ezt mondja el rólad a körmeid formája és hossza! Évezredes bölcsesség!

A régi kínai orvosok először jó alaposan megvizsgálták a páciens külsődleges jegyeit, csak aztán kezdték el kezelni. A körmök voltak talán legárulkodóbb testrészek a karakter felmérésében.

A régi kínai orvoslás alapja az volt, hogy nem a betegséget kezelték soha, hanem az egész embert. Ehhez azonban tudniuk kellett az orvosoknak, hogy milyen típusú személyiséggel állnak szemben. Figyelték az arcot, a bőr színét, sőt még a vizeletet is megvizsgálták. Külön tudománya volt a koponyák feltérképezésének. És a kezet, a körmöket is nézték. Íme az évezredes tudás alapján, ezt árulja el egy emberről a körme formája, mérete.

1. Hosszú és keskeny körmök: Nyugodt és nagy képzelőerővel rendelkező személyiség. nagyon kreatív, és rendkívül könnyű kijönni vele.
2. Széles körmök: Szeretik elmondani a véleményüket, kicsit hirtelen haragúak, temperamentumosak, de mindig őszinték.
3-4. Kerek vagy tojás alakú körmök: különleges, optimista ember, akit mindenki szeret. Nem törődik az apróságokkal, nagyvonalú és a saját feje után megy.
5. Négyzet alakú köröm: Vezető típus, kemény, küzdő, enetgikus, de a hozzá közel állók ismerik a szelíd, szerető arcát is. A külvilág felé viszont mindig erőt mutatnak.

6-7. Háromszög alakú körmök: Rendkívül gyors gondolkodású, sokszor zseni, okos és maximalista ember.
8. Mandula alakú körmök: szereti az embereket, mindig a jóért harcol, mindenki vonzódik hozzá.
9. Kard alakú körmök: igazi úttörő, lelkes és lelkesítő, vezeti az embereket a jó felé, mindig magasabb célok vannak a fejében.

betöltés...