18 híresség, aki túl fiatalon halt meg

Színészek és zenészek, akik túl korán mentek el. Többen is vannak köztük, akinél a halál pontos oka máig nem tisztázott.

Aaliyah

Augusztusban lesz halála 15. évfordulója. Az énekesnő halálát baleset okozta: kisrepülőgépe 70 méteres magasságban irányíthatatlanná vált és a földbe csapódott. 22 éves volt.

Amy Winehouse

27 évesen halt meg alkoholmérgezésben, 2011 júliusában.

Brandon Lee

Bruce Lee fia A Holló forgatásán egy, állítólag a kellékként használt pisztolyban felejtett lövedéknek “köszönhetően” halt meg 28 évesen.

Brittany Murphy

2009. december 20-án édesanyja találta meg az eszméletlen állapotban lévő színésznőt, a fürdőszobában. A mentőknek nem sikerült újjáéleszteniük. 32 éves volt.

Bruce Lee

Hihetetlen hatással volt a filmiparra, új műfajt teremtett. 32 évesen halt meg – állítólag egy fájdalomcsillapító miatt. A hivatalos vélemény szerint allergiás lett a gyógyszer egyik összetevőjére. halálának körülményeire, csakúgy mint Jim Morrison vagy Kurt Cobain esetében több teória is született.

Heath Ledger

A Lovagregénnyel és a 10 dolog, amit utálok benned című filmekkel lett népszerű. Nyolc éve halt meg gyógyszer-túladagolásban.

James Dean

Épp csak elkezdődött a filmes karrierje, amikor az Óriás forgatásának idején, 1955 szeptemberében egy autóversenyre sietve halálos autóbalesetet szenvedett. 24 éves volt.

Jim Morrison

27 évesen halt meg. 1971. július 3-án találtak rá párizsi lakásának fürdőkádjában, a hivatalos verzió szerint kábítószer-túladagolásban. Az összeesküvés-elméletek hívei azonban szentül meg vannak győződve afelől, hogy az amerikai kormány rendelt meg egy merényletet Jim Morrison ellen.

Kurt Cobain

1994 április 5-én halt meg a Nirvana frontembere. Bár halálának körülményei öngyilkosságra utalnak, máig nem sikerült megnyugtatóan tisztázni, mi is történt.

Lisa Lopes

A TLC egyik tagja 30 évesen, 2002 áprilisában halt meg autóbalesetben.

River Phoenix

19 évesen már Oscar-díjra jelölték az Otthonom, Idaho és az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag sztárját. Mindössze 23 éves volt, amikor meghalt. Barátja, Johnny Depp kocsmájában lett rosszul, miután többféle kábítószert is fogyasztott.

Corey Haim

Az Ezüst pisztolygolyók című kultikus horrorral lett híres a gyermekszínész. 2010-ben, 38 évesen halt meg kábítószer-túladagolásban.

Bon Scott

Az AC/DC énekese 1980 februárjában alkoholmérgezésben halt meg. Őt váltotta Brian Johnson, amit idén hallásproblémák miatt vált Axl Rose.

Tupac Shakur

Szeptemberben lesz halála 20. évfordulója. A rapper egy koncertre indult 1996. szeptember 7-én. Szóváltásba keveredett a Crip\’s banda egyik tagjával, a vége lövöldözés lett. Tupac Shakur hat nappal később a kórházban halt meg. 25 éves volt.

The Notorious B.I.G

1997 márciusában lőtték le, amikor autója megállt egy piros lámpánál. 24 éves volt.

Marilyn Monroe

Még csak 36 éves volt, amikor titokzatos módon meghalt. A hivatalos verzió szerint gyógyszerek miatt. Az egyik nem hivatalos verzió miatt azért végezhettek vele (ha a a halálát előre megrendezték), mert túl sokat tudott politikusok viselt dolgairól.

Matthew Garber

A Mary Poppins című filmben Michaelt alakító színész 21 évesen hunyt el.

betöltés...